Cum arată dormitorul de burlăciţă al Ralucăi de la Bambi!

Ultima actualizare:

    Raluca TănaseFoto: Facebook
Raluca TănaseFoto: Facebook

Raluca Tănase e pusă pe fapte mari anul acesta. Jumătatea blondă a trupei Bambi s-a mutat din casa părinţilor, şi-a achiziţionat propria locuinţă şi şi-a comandat şi mobila pentru dormitorul ei. Deocamdată, Raluca îşi va petrece nopţile singură în camera pe care urmează să o amenajeze, cântăreaţa fiind încă în căutarea prinţului pe cal alb.

Raluca Tănase a cântărit bine până să-şi comande piesele de mobilier pentru noua casă în care s-a mutat încă de acum trei luni. Blondina a optat pentru un dormitor clasic de culoare crem cu sculpturi, mobila fiind făcută pe comandă. Cântăreaţa nu s-a zgârcit când a făcut alegerea. Ea a vrut un dormitor deosebit pentru care a scos din buzunar în jur de 6.000 de euro. I-a fost uşor să se decidă, ea şi Denisa Tănase fiind imaginea unei firme de mobilă.

Raluca şi-a comandat un dormitor clasic de culoare crem
Raluca şi-a comandat un dormitor clasic de culoare crem

"Am ales un dormitor scump, pentru că nu îţi schimbi mobila în casă în fiecare zi. Nu cred că mă voi plictisi vreodată de piesele pe care le-am comandat. Deocamdată camera este goală, pentru că mobila va fi executată la cerere, iar acest lucru durează câteva luni. Mă bucur că am reuşit să-mi iau casa mea. Este vorba despre un duplex. Stau lângă părinţii mei, nu m-am mutat prea departe de ei, doar că acum locuiesc singură, am independenţă. Casa are 300 de metri pătraţi şi se află în Prelungirea Ghencea. Am ales această zonă ca să fiu aprope şi de bunicii mei care locuiesc în Bolintin Vale şi în Videle", ne-a declarat Raluca Tănase.

Raluca şi Denisa de la Bambi
Raluca şi Denisa de la Bambi

Dacă în plan sentimental, frumoasa blondă încă mai aşteaptă bărbatul potrivit care să o ducă la altar, profesional Raluca de la Bambi a lansat împreună cu Denisa videoclipul "Îngerii au chipul tău", piesă în care şi-a pus toate speranţele că va ajunge un hit.

image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner cristina spatar png
banner rona hartner 2 png
banner rona hartner inmormătare 3 png
banner rona hartner inmormantare 1 png
colaj rona aurel jpg