Cum arată fără machiaj vedetele de la noi. Anca Serea, Andreea Marin, Mirela Vaida, superbe și în realitate

Ultima actualizare:

    Anca Serea, cea mai sexy mămică din show-biz
Anca Serea, cea mai sexy mămică din show-biz

Vedetele noastre au grijă de felul în care arată. Sunt cochete, se aranjează şi nu apar nefardate la tv. Unele îşi permit să se fotografieze şi la prima oră a dimineţii şi să facă furori cu naturaleţea lor.

Altele însă apar pe Facebook sau Instagram cu fotografii atât de mult prelucrate că abia dacă le mai recunoşti când le vezi pe stradă. 

ANCA SEREA (39 de ani) are şase copii, dar cu toate acestea îşi face timp şi pentru ea. Soţia lui Adi Sână este una dintre cele mai frumoase şi îngrijite vedete, motiv pentru care nu s-a sfiit să se afişeze într-un filmuleţ pe contul ei de Instagram, în care apare fără pic de machiaj. Mai mult, se pare că bruneta abia ieşise de la duş, ea fiind îmbrăcată într-un halat de baie şi cu părul învelit într-un prosop.

Mirela Vaida, la fel de frumoasă și la prima oră a dimineții
Mirela Vaida, la fel de frumoasă și la prima oră a dimineții

În acel clip, Anca le vorbeşte prietenilor virtuali despre ritualul ei de îngrijire a tenului. Anca se demachiază de două ori pe zi, apoi aplică apă termală, deseori şi o mască pentru faţă. Atât de naturală este că-şi permite să iasă din casă nefardată, mai ales că acum are jumătate de faţă acoperită de mască.MIRELA VAIDA (38 de ani) s-a afişat şi ea fără machiaj, tot la primele ore ale dimineţii. Prezentarea de la emisiunea “Acces direct”, a vrut să arate că nu are nimic de ascuns şi că frumuseţea ei este 100% naturală.

Andreea Marine într-o formă de zile mari de când are un iubit nou
Andreea Marine într-o formă de zile mari de când are un iubit nou

“Bună dimineaţa!”, a scris Mirela Vaida în dreptul imaginii în care apare nemachiată, pe Instagram, iar fanii ei i-au apreciat tenul neted şi lipsit de orice urmă de rid. Prin prisma meseriei, Mirela este obligată să poarte machiaj de televiziune pentru luminile din platou.

“Superbă şi fără machiaj, sănătate!!!! / Bună dimineaţa, femeie minunată. / Simplă şi foarte frumoasă, felicitări! / Superbă. Care e secretul unei mame cu 3 copii frumoşi care arată ca la 20 de ani? / Eşti atât de frumoasă naturală”, sunt câteva dintre comentarii. Ea a fost surprinsă şi pe stradă nemachiată, semn că în viaţa particulară nu pune accent pe fard. 

ANDREEA MARIN (45 de ani) se află într-o o perioadă foarte bună atât în plan profesional, cât şi personal. A revenit pe post la TVR şi şi-a refăcut viaţa sentimentală cu un consul, după două divorţuri rapide, de Ştefan Bănică jr, în 2013, şi de fizioterapeutul turc, Tuncay Ozturk, în 2017. Faptul că este din nou fericită o face să împărtăşească mai multe fotografii personale cu fanii ei virtuali.

Lori este noua jurată de la “X-Factor”
Lori este noua jurată de la “X-Factor”

În ultima vreme, vedeta a făcut publice mai multe imagini cu ea complet nefardată, una dintre ele din dormitor, surprinsă la scurt timp după ce s-a trezit. Andreea este acolo îmbrăcată într-o pijama neagră, răsfăţându-se în aşternuturi albe.

Și pe stradă, vedetele arată impecabil
Și pe stradă, vedetele arată impecabil

Chiar dacă tenul ei nu mai are prospeţimea din adolescenţă, iar pe 21 decembrie va împlini 46 de ani, fanii ei s-au grăbit să aprecieze naturaleţea fostei Zâne a surprizelor şi curajul ei de a se arăta lumii fără machiaj.

Și pe stradă, vedetele arată impecabil
Și pe stradă, vedetele arată impecabil

”Apreciez faptul că ai avut curajul să postezi această poză aşa naturală. “Cum reuşiţi să fiţi atât de fresh în orice moment al zilei? Pentru mine sunteţi un model de femeie demn de urmat!”, scrie o admiratoare.

Loredana Groza, criticată că face abuz de farduri şi de botox

În schimb, Loredana Groza (50 de ani) a fost văzută foarte rar fără machiaj. Acest lucru se datorează faptului că ţine la imaginea ei şi nu mai are tenul unei tinere de 20 de ani. Pentru că foloseşte farduri din belşug sau filtre în fotografiile de pe Internet, diferenţa este uriaşă atunci când dai nas în nas cu ea pe stradă. 

Unii o felicită pentru curaj, alţii sunt şocaţi de diferenţa uimitoare. Şi la ultimele ei apariţii de la Antena 1, unde este în juriul emisiunii „X-Factor”, a şocat cu fardul abundent şi cu faţa umflată ca după o serie nefericită de operaţii estetice şi exces de botox.

Și pe stradă, vedetele arată impecabil
Și pe stradă, vedetele arată impecabil
image
image
image
image
image
image
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net