Cum arată Ianna Novac în costum de baie, după două nașteri

image
Ianna Novac și soțul ei, Octavian Dobrotăfoto: Click!

Soprana Ianna Novac (37 ani) este mămică a doi copii, o fetiță de 8 ani, Erika, care se pare că mănâncă muzică pe pâine și le calcă, astfel, pe urme părinților săi, și un băiețel de 2 ani, Alexandru.

Ianna a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă acum parcă radiază. Recent, Ianna și soțul ei, Tavi, au plecat împreună la mare, timp de 2 zile, acolo unde au făcut parte din juriul celui mai longeviv concurs de frumusețe, Miss Plaja 2021. Și-au lăsat acasă copiii și s-au putut bucura unul de celălalt, însă au stat cu gândul la cei mici, cu care au și plecat apoi într-o vacanță, în Turcia.

image
Ianna Novac arată ca o puștoaicăfoto: Click!

La mare, Ianna a avut o zi în care a lăsat grijile deoparte și a făcut prima baie pe 2021. Artista arată ca o puștoaică în costumul de baie în care și-a etalat silueta de invidiat. Cea mai cunoscută solistă de pop opera de la noi are o căsnicie frumoasă și fericită cu tenorul Octavian Dobrotă, din trupa Distinto, profesorul ei de canto de la Liceul Dinu Lipatti. S-a îndrăgostit de el când avea doar 18 ani, iar în 2004 s-au căsătorit și sunt foarte fericiți împreună. Cei doi și-au deschis recent o Academie de canto, la care visau de ceva timp dar care abia acum a prins contur.

Citește și:

Ea a câștigat "Miss Plaja 2021"! Andra are 17 ani și este din Constanța

EXCLUSIV Ianna Novac, botez cu 20 de nași. Povestea specială a numelui pe care îl va purta micuțul

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
Protest împotriva mobilizării în Sankt Petersburg FOTO EPA-EFE
Putin   GettyImages 460625864 jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg