Cum arată Malone în realitate! Îl recunoști?

28 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Pe Vlad Drăgulin îl știți cel mai bine în rolul lui MaloneFoto: Arhiva personală

De când a debutat serialul „În puii mei” de la Antena 1, echipa condusă de Mihai Bendeac a făcut să râde milioane de telespectatori. Din această gașcă face parte și actorul Vlad Drăgulin, cel care îi dă viață lui Malone, un șmecher de cartier. Click! îți arată cum arată acesta în realitate.

Cel care îi dă viaţă lui Malone dar şi altor personaje pestriţe din „În puii mei” şi „Băieţi de oraş”, de la Antena1, se numeşte Vlad Michael Drăgulin şi este născut pe 5 septembrie 1990. A urmat cursurile Liceului de Arte „Margareta Sterian” din Buzău, iar în 2012 a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti, la clasa profesorului Doru Ana.

simeon stalpnicul png
Vlad Drăgulin arată complet diferit față de cum îl vedem la TVFoto: Arhiva personală

Vlad apărut în emisiunea „În puii mei” de la Antena 1, unde a interpretat mai multe personaje, printre care şi pe Malone sau Nicuşor de la Brăilă, un personaj devenit faimos între timp. Actorul a mai jucat în “iComedy”, sau “Românii au artişti”, de la Antena 1 sau “Jurnalul unui burlac” de la Prima TV, semn că el şi Mihai Bendeac colaborează de ceva timp.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub marioara man gheorghe png
Gabi Bădălău jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png