Cum arăta Marina Almăşan acum 21 de ani. Mesaj emoţionant de ziua fiului

simeon stalpnicul png
Victor, fiul Marinei, a împlinit 21 de ani pe 7 maifoto: arhivă personală

7 mai a fost o zi special pentru Marina Almăşan, prezentatoarea emisiunii „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de la TVR2. Vedeta şi-a început ziua cu o bucurie imensă în suflet, pe care a ţinut să o împărtăşească împreună cu fanii virtuali, de pe reţelele sociale. Fiul ei a împlinit 21 de ani.

Marina Almăşan a umblat în albumul de familie şi a scos la iveală fotografii adorabile cu fiul ei, în copilărie. Le-a însoţit de un mesaj pe care numai o mamă îl poate scrie, la ceas aniversar, pentru fiul ei.

simeon stalpnicul png
Marina Almășan avea 34 de ani în această fotografiefoto: arhivă personală

“Bună dimineața, prieteni! Astăzi zâmbetul meu matinal are o altă încărcătură! ...Exact la această oră, cu fix 21 de ani în urmă, o barză de nota 10 îmi așeza în brațe fiul. Anii au trecut precum vântul. Victor a crescut frumos - și nu mă refer neapărat la imaginea din oglindă (se știe, fiecare copil este cel mai frumos, pentru părintele său!), ci la ceea ce văd cei ce-l cunosc «pe dinăuntru»! Iar acum îmi este nu numai fiu, ci și confident, cel mai bun prieten, sprijinul meu pentru momentele grele si partenerul meu de întâmplări frumoase! La mulți ani, copilul meu drag, sunt mândră de tine și îți multumesc că, atunci când te-ai «îmbarcat» pe barză, i-ai șoptit adresa mea!”, a scris Marina Almăşan pe Facebook. În poza în care îl ține în brațe pe bebelușul Victor, Marina avea 34 de ani.

Victoraş, cum îşi alintă ea băiatul, este fiul rezultat din mariajul cu solistul folk Victor Socaciu, de care Marina a divorţat în 2012.

simeon stalpnicul png
Micuțul Victoraș, într-o imagine adorabilă
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
ambasada sua la moscova
anglo saxoni shutterstock 795800917 jpg
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf