Cum arată nașii de botez ai fetiței Adelinei Pestrițu! Cei doi sunt afaceriști

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, alături de nașii Zenaidei, Aura și Daniel Rafte
Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, alături de nașii Zenaidei, Aura și Daniel Rafte

Emoții din plin, dar și multă fericire, pentru Adelina Pestrițu și iubitul ei, Virgil Șteblea, care și-au creștinat fetița sâmbătă, 10 noiembrie. Micuța Zenaida a fost în centrul atenției toată ziua, după ce mama ei a plănuit în detaliu un eveniment de poveste, care a reușit să strângă în jur de 250 de invitați. Pentru botezul fetiței au venit, bineînțeles, și nașii acesteia, tocmai de la Constanța!

Adelina Pestrițu s-a pregătit de zor pentru ca ceremonia de creștinare a fetiței să iasă perfect. Fosta prezentatoare TV a mărturisit că se simțea extrem emoționată, cu o zi înainte de botezul micuței Zenaida și era convinsă ca va plânge de fericire în cadrul evenimentului care a avut loc în data de 10 noiembrie.

Adelina Pestrițu a devenit mămică la începutul lunii august, atunci când a adus pe lume o fetiță, prin cezariană, la o clinică privată din Capitală. Cum Adelina și-a dorit să-i organizeze Zenaidei un botez de poveste, vedeta a trebuit să planifice evenimentul în detaliu, pentru a se asigura că totul va ieși perfect.

Cine sunt nașii Zenaidei 

Încă de când s-a gândit pentru prima oară la planurile de botez, Adelina știa deja cine vor fi părinții spirituali ai fetiței sale. Astfel, vedeta a ales ca nași de botez pentru Zenaida, doi prieteni apropiați familiei, care nu fac parte din lumea mondenă. Cei doi sunt oameni de afaceri și locuiesc în Constanța.

Este vorba despre Aura și Daniel Rafte. Nașul Zenaidei are o afacere în construcții, iar nașa ei deține un celebru salon de frumusețe în Constanța, orașul lor natal. Conform informațiilor apărute în presă.

Adelina Pestrițu a ales să se îmbrace în alb pentru frumosul eveniment
Adelina Pestrițu a ales să se îmbrace în alb pentru frumosul eveniment

Adelina Pestrițu i-a cunoscut pe Aura și Daniel Rafte încă de la începutul relației cu iubitul ei, Virgil Șteblea. Potrivit revistei Viva, vedeta a stabilit cine vor fi nașii Zenaidei încă de când iubitul ei a cerut-o de soție, la malul Mării Negre, în Constanța. 

Ce ținută a purtat Adelina Pestrițu la botezul Zenaidei 

Adelina Pestrițu a ales să poarte culoarea alb pentru ziua cea mare în care și-a botezat fetița. Vedeta a scris un articol pe rețelele de socializare în care a vorbit despre botez. „Am ales să port alb, pentru că este o zi cu mare însemnătate, iar albul emană puritate. De la bun început am știut că-mi doresc o ținută decentă, cu pantalon, sacou și pălărie.

Adelina și iubitul ei, Virgil Șteblea, la ceremonia de creștinare a Zenaidei
Adelina și iubitul ei, Virgil Șteblea, la ceremonia de creștinare a Zenaidei

Pălăria mi se pare că este elementul surpriză în acest outfit și care îl completează perfect. Îmi plac detaliile fine, tocmai pentru asta, am rugat-o pe Andreea de la Mmarquise să-mi croiască mânecile cu acel detaliu la umeri. Am mers pe linii drepte, fără decolteuri sau picioare goale la vedere. Respect faptul că merg într-o biserică unde o vom boteza pe fetița noastră, iar ținuta trebuie să fie una corespunzătoare din toate punctele de vedere”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.


    Adelina și iubitul ei, Virgil Șteblea, la ceremonia de creștinare a Zenaidei Foto Instagram
Adelina și iubitul ei, Virgil Șteblea, la ceremonia de creștinare a Zenaidei Foto Instagram
Carmen Bruma face sport
oana roman si marius elisei
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
constantin iacoban jpg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea