Cum arăta Oana Sârbu la debut, pe când avea doar 17 ani. Artista a trecut pe lângă moarte în 1997

Ultima actualizare:

    Oana Sârbu a trecut orin câteva mari cumpeneFoto: arhivă personală
Oana Sârbu a trecut orin câteva mari cumpeneFoto: arhivă personală

Oana Sârbu, în vârstă de 53 ani, a debutat la concursul “Steaua fără nume” la numai 17 ani, în anul 1985. Un an mai târziu a obținut „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. Tot în 1986 și-a început cariera de actriță cu rolul Dana din filmul “Liceenii”. 


    Oana Sârbu, la 17 ani, la debutFoto: captură video
Oana Sârbu, la 17 ani, la debutFoto: captură video

Oana Sârbu a câștigat concursul “Steaua fără nume”, ediția din 1985, iar în anul următor și-a început cariera de actriță cu rolul Danei din filmul “Liceenii”. Ani la rând, ea a creat o adevărată modă, când mai toate fetele de liceu s-au tuns precum personajul pe care l-a interpretat în acest film pentru tineri. 


    Oana Sârbu în “Liceenii”Foto: arhivă:
Oana Sârbu în “Liceenii”Foto: arhivă:

Oana Sârbu a scăpat cu viață dintr-un accident rutier

În 1997, Oana Sârbu a scăpat cu viață dintr-un accident rutier, când se întorcea de la Festivalul de la Mamaia. Se afla la volanul mașinii unor prieteni, care îi lăsaseră autoturismul pe timpul verii. 

“Condusesem Mercedesul săptămâni întregi, fără să-l zgârii în vreo parcare. Dar atunci am plecat foarte supărată de la Mamaia, din cauza felului în care fusese organizat festivalul și a felului în care fuseserăm tratați. Plouase puțin și am intrat în depășire cu o Dacie, al cărei șofer nu m-a lăsat să-l depășesc. Și am intrat în coliziune. L-am șters pe partea stângă, l-am rotit, cred că l-am accidentat puțin la mâna stângă pe șofer, iar când am părăsit șoseaua, s-a răsturnat mașină de câteva ori și s-a lovit de un pom.

Când a revenit pe șosea era ca o cutie pe care o arunci la gunoi, nu s-a mai putut recupera nimic din ea, iar pe mine impactul mă aruncase, cu toate geamantanele, în iarbă. M-am trezit c-o mare de lume lângă mine. Spuneau: ”E Oana Sîrbu, artista”, deși eram de nerecunoscut. Cățelușa mea care m-a însoțit nu a pățit absolut nimic, stătea lîngă mine, și cineva, căruia vreau să-i mulțumesc și acum, m-a pescuit de-acolo cu absolut tot și m-a dus la Spitalul de Urgență. Accidentul s-a întâmplat exact în ziua în care a murit Lady Diana. Pe 31 august. Și tot cu un Mercedes“, povestea Oana Sârbu într-un interviu pentru revista Tango.

Oana Sârbu, fiica unui mare actor de pantomimă


    Oana Sârbu, alături de părinții eiFoto: Facebook
Oana Sârbu, alături de părinții eiFoto: Facebook

Puțini știu că apreciata interpretă este fiica unui reputat actor de pantomimă, respectiv a lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică, de la Teatrul „Constantin Tănase”. 

În toamna acestui an, celebra artistă și tatăl ei au evoluat pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase pe 30 octombrie, după un an greu, de doliu, în care atât mama, cât și mătușa ei s-au stins din viață. 

Deși are venerabila vârstă de 86 de ani, tatăl Oanei a urcat din nou pe scenă. Cei doi nu sunt la prima experiență de acest gen, în 2015 ei performând la “Te cunosc de undeva!”, spre deliciul publicului de acasă și al juriului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net