Cum arăta Puya în copilărie! „Când eram mic, tata era fotograful școlii”

Ultima actualizare:

    Puya a arătat admiratorilor o fotografie din copilărieFoto: Facebook
Puya a arătat admiratorilor o fotografie din copilărieFoto: Facebook

Dragoș Gărdescu (37 de ani), cunoscut mai mult după numele de scenă, Puya, este unul dintre cei mai discreți artiști români când vine vorba de familia sa, care înseamnă totul pentru el. De această dată, cântărețul a depănat câteva amintiri din copilărie pe Internet.

Puya nu-și ocupă timpul doar cu muzica, ci și cu scrisul. Artistul are un blog personal, unde mai vorbește din când în când despre anumite aspecte ale societății actuale și nu rareori oferă exemplul său personal. Într-unul dintre articole, în care scrie despre ipocrizia anumitor oameni care aleg să se folosească de imaginea unei vedete doar de dragul de a atrage atenția pe rețelele de socializare, artistul își aduce aminte de tatăl său, despre care spune că era pasionat de fotografie. Cântărețul nu-și explică obiceiul contemporan al oamenilor de a se fotografia cu vedete cărora nici nu le știu numele, ci doar faptul că sunt persoane celebre și mărturisește că de multe ori i s-au întâmplat astfel de scenarii.

"Când eram mic, tata era fotograful școlii"
"Când eram mic, tata era fotograful școlii"

„Când eram mic, tata era fotograful școlii. Da!! Da, nea Puiu, deși lucra ca lăcătuș mecanic, avea în baie un laborator foto, substanțe d-alea, tăvi, cadă cu apă, în care pluteau poze, aparat rusesc, cameră obscură, filme, tot tacâmul. Sincer, regret din suflet epoca aparatelor de fotografiat care făceau 32 sau 24 de poze. Nu te trezeai, mă nene, să faci tu poze așa, aiurea la orice, oricând, cu oricine. Te gândeeeeai de o mie de ori până să apeși pe butonul ăla. Adică judecai înainte cam ce e important pentru tine și ce nu. Că aveai doar câteva poze la dispoziție, nu? Recunosc, că și eu mă surprind, de multe ori, că îmi umplu telefonul cu tot felul de poze, pozulici, nebuneli. Dar măcar eu am o scuză, că na, acum fotografia ține loc de cuvânt în muzică. Dar nu îi înțeleg pe restul. Restul, mă frate, de ce o fac? De ce să faci poze așa aiurea, cu toată lumea și nu doar cu cine trebuie? Dacă ai 7.000 de poze cu vedete pe Facebook, atunci tu de unde o să mai știi care e pentru tine adevărata vedetă?”, a scris Puya pe blogul său, unde a publicat și două fotografii cu el din copilărie.

Puya este un familist convins
Puya este un familist convins

Puya este un familist convins. El are împreună cu frumoasa sa soție, Melinda, trei copii și a mărturisit în interviuri și pe blog că viața de artist muzical îi permite să-și întrețină familia și să fie alături de fetele sale cât mai mult timp și nu doar la ocazii speciale. Nu de puține ori, Puya a subliniat faptul că este foarte important că părinții să petreacă mai mult timp cu propriii copii.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net