Cum arată Rebecca, fosta soţie lui Florian Walter

Ultima actualizare:
Rebecca Walter este fostă vedetă tv şi moderatoare radio
Rebecca Walter este fostă vedetă tv şi moderatoare radio

Omul de afaceri Florian Walter a suferit un accident vascular cerebral şi a murit la spital. Starea de sănătate a fostului patron de la Dinamo i-a îngrijorat pe apropiaţii afaceristului, incusiv pe Rebecca Walter, fosta sa soţie. Fosta parteneră de viaţă a milionarului este fostă moderatoare tv şi prezentatoare radio, cei doi punând capăt în 2016 unui mariaj de 20 de ani.

Florian Walter, fostul patron de la Dinamo, Universitatea Cluj si Petrolul Ploieşti şi deţinător al firmei de salubritate Romprest, a ajuns joi seară la terapie intesivă, la Spitalul Floreasca. Omul de afaceri a suferit un accident vascular cerebral şi a fost intubat şi ventilat mecanic. Vestea îngrozitoare i-a speriat pe cei care îi sunt apropiaţi omului de afaceri, incusliv pe Rebecca Walter, fosta sa soţie. lorian Walter a murit duminică,19 mai, în jurul orei 22:00, la numai 56 de ani. 

Rebecca Walter, fostă prezentatoare tv şi moderatoare radio  

Rebecca Walter cu care omul de afaceri a împărţit bune şi rele timp de 20 de ani, atât cât a durat mariajul lor, este şi ea destul de cunoscută în showbiz. Ea a fost prezentatoare a unei emisiuni la Antena 2, înainte de 2010. Deşi, la inceput, a privit televiziunea "ca pe o provocare", Rebecca a recunoscut că nu a trecut prea multă vreme pănă când s-a trezit "contaminată" cu microbul presei audio-tv.

Rebecca Walter, în timpul emisiunii de la Antena 2
Rebecca Walter, în timpul emisiunii de la Antena 2

"Fusesem invitată de câteva ori, în calitate de femeie de afaceri, la o serie de emisiuni. Apoi, auzisem că îşi va deschide porţile Antena 2 şi deja aveam «microbul» inoculat. Mi s-a spus: «Să vedem cum te descurci, dacă eşti telegenică, dacă ai voce bună, dacă ai dicţie». După câteva înregistrări pe teren şi o perioadă în care am urmat cursuri de dicţie, au zis: «OK, îi dăm drumul!»", povestea Rebecca Walter.


    Rebecca Walter, în timpul emisiunii de la Antena 2 foto: captură video
Rebecca Walter, în timpul emisiunii de la Antena 2 foto: captură video

În primăvara lui 2017, Rebecca Walter schimba macazul de la tv la radio. Femeia de afaceri a moderat "Discuţii de oameni mari" la Smart Fm.   

"Nu este vorba de un talk-show axat exclusiv pe probleme de actualitate, aşa cum s-ar putea crede, ci realizatoarea va prezenta publicului Smart FM alte faţete ale personalităţii invitate în studioul Smart FM, faţete "nevăzute" în activitatea profesională”, anunţau reprezentanții statiei.

Rebecca Walter are doi copii cu Florian Walter

Rebecca şi Florian Walter au fost împreună din 1996-2016. Cei doi au împreună o fată Isabela Kim, de 12 ani, şi un băieţel, pe David Florian, de numai 4 ani. 

Florian Walter a fost unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 50 de milioane de euro în 2015. A controlat mai multe cluburi de fotbal, dar apoi procurorii au început să-l ancheteze, pentru un prejudiciu de 4,5 milioane de euro. Walter a fugit în Emiratele Arabe Unite, de unde a fost extrădat în 2016. Procuroii DIICOT l-au acuzat că a pus bazele unui grup infracţional organizat, format din 23 de persoane, care a desfăşurat, în perioada 2012 - 2014, operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă, pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston  foro   Instagram jpg
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif