Cum arată restaurantul din Ungaria în care Pelinel şi Borcea vor petrece! Preţurile sunt pe măsură

Unul dintre saloanele restaurantului Gundel
Unul dintre saloanele restaurantului Gundel

Cristi Borcea și Valentina Pelinel trăiesc astăzi, 30 septembrie, emoțiile unui moment pe care l-au așteptat încă de când omul de afaceri era în arest. Deși multe voci susțineau că cei doi nu se vor căsători prea curând, din cauza problemelor cu care s-a confruntat fostul acționar de la Dinamo pe perioada încarcerării, Borcea și-a unit destinul de cel al Valentinei la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, organizând o ceremonie restrânsă la Starea Civilă, în urmă cu trei săptămâni.

Acum a venit momentul petrecerii de nuntă însă, ce va avea loc după ceremonia religioasă în care cei doi miri își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu, nu numai a legii. Pentru a marca această zi specială, Borcea și Valentina s-au gândit să închirieze un restaurant de lux, deschis în secolul XIX, situat în Capitala Ungariei, ce are o întreagă istorie în spate.

Sala principală a restaurantului Gundel
Sala principală a restaurantului Gundel

Pe lângă aspectul grandios din interiorul clădirii, locația din Budapesta se bucură și de un renume culinar, multe dintre preparatele sale aducând în incinta restaurantului clienți precum Regina Elisabeta a II-a, Angelina Jolie, Brad Pitt și Sir Alex Ferguson. Restaurantul Gundel nu a fost ales în mod întâmplător, acesta fiind locul unde și nașii cuplului, Marius Vizer și soția sa, Irina Nicolae, au organizat propria nuntă.

Exteriorul restaurantului Gundel
Exteriorul restaurantului Gundel

Cununia religioasă va cuprinde un grup restrâns de persoane, prietenii și apropiații cuplului, în număr de 40, și va fi organizată în sala de bal denumită „Regina Elisabeta”, conform GSP. Din lumea fotbalului, vor sosi azi în capitala maghiară Gigi Neţoiu, Ioan Becali şi Victor Piţurcă. Nu şi Gigi Becali, fostul naş al dinamovistului, care a susținut că nu dorește să-i mai fie încă o dată naș omului de afaceri, din motive religioase.

Intrarea în restaurant
Intrarea în restaurant

Celebrul restaurant din Budapesta este situat în vecinătatea unui parc, oaspeții putând să se delecteze atât cu priveliștea din jur, cât și cu specialitățile culinare oferite de pricepuții bucătari ai locației. Oaspeții vor mânca preparate alese, dintr-un meniu conceput special pentru nuntaşi, în acelaşi salon în care au cinat Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Filip. În fotografii şi-n Cartea de onoare a restaurantului apar şi alte nume celebre precum Angelina Jolie, Brad Pitt, Vladimir Putin, Papa Ioan Paul al II-lea, Paul Newmann, Sir Alex Ferguson şi Michael Schumacher. 


    Intrarea în restaurant Foto: Getty
Intrarea în restaurant Foto: Getty
zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
Anca Dinicu  jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif