Cum arată Simona Pătruleasa fără machiajul de televiziune

simeon stalpnicul png
Simona Pătruleasa este foarte atentă la ţinută când intră în direct la ştirifoto: arhiva personală

Sunt câteva momente pe an în care şi prezentoarele tv simt că trebuie să renunţe la make-up, iar Simona Pătruleasa (42 de ani) a profitat de vacanţă ca să-şi lase tenul să "respire". Aflată cu familia într-un resort din Turcia, bruneta a sărit peste vizitele obligatorii la cabina de machiaj pe care le făcea înainte să intre în platoul ştirilor Kanal d şi s-a expus complet naturală, aşa cum este şi firesc pentru oricine merge la plajă.

Simona Pătruleasa a dat sacoul sobru de la pupitrul ştirilor Kanal d pe costumul de baie şi panatolii scurţi. Bruenta se află cu fetiţa, Ingrid, şi cu soţul, Sabin Ivanof, în vacanţă în Turcia şi se pare că şi-a pus în bagaj doar ţinute lejere pe care le poartă la plajă şi la restaurant. De altfel, bruneta a renunţat şi la coafurile cu care ne-a obişnuit şi şi-a strâns părul într-un turban pentru a-l proteja.

simeon stalpnicul png
Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof şi au împreună o fetiţăfoto: arhiva personală

"În vacanţă îmi place să mă simt cât mai confortabil, să nu fiu nevoita să-mi coafez părul şi în acelaşi timp să-l protejez de soare. Raluca Bădulescu m-a învăţat cum să-mi fac acest turban, dintr-o eşarfă. Mulţumesc draga mea!", a notat Simona Pătruleasa pe Facebook.

simeon stalpnicul png
Simona a purtat o pereche de ochelari de soare, dar a mărturisit că a renunţat la machiajfoto: arhiva personală

Bruneta ne-a arătat şi o altă faţă a ei şi anume cea în care foloseşte foarte puţine produse de machiaj sau chiar deloc. Chiar dacă a renunţat pentru moment la trusa de farduri, Simona Pătruleasa a primit la fel de multe complimente pe reţelele de socializare, ca şi când ai fi gata de a intra în direct cu telespectatorii ei. Prezentatoarea este gazda jurnalului de ştiri de la Kanal d, difuzat zilnic, de luni până vineri, de la ora 19.00.       

anamaria prodan3 png
1 meghan kate jpg jpeg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
goia voltaj jpg
lacul vidra PNG
Vladimir Putin epa-efa Sankt Petersburg
IMG 0810 jpg
Printul Charles in Transilvania Viscri Valea Zalanului (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
resize foto adaptive (1) jfif
colaj grecia jpg
vedete nemachiate jpg
IMG 0810 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
Kate Moss