Cum arată soţia lui Cosmin Cernat în costum de baie. Mădălina «mănâncă» sport pe pâine

4 martie 2018
article img
Cosmin Cernat este prezentatorul emisiunii "Exatlon" de la Kanal dFoto: arhivă personală

După ce a locuit ani întregi în Canada, într-un oraş, care nu te îmbia să scoţi prea des costumul de baie din dulap, de două luni Mădălina Moroşanu este într-o vacanţă exotică în Republica Dominicană, iar ţinutele sumare sunt din nou la putere. Soţia lui Cosmin Cernat şi-a însoţit jumătatea la filmările emisiunii-concurs «Exatlon» de la Kanal d şi se bucură de fiecare zi pe plajă, unde face furori cu silueta ei.

Nici nu putea să arate altfel decât, numai fibră şi muşchi! Mădălina Moroşanu, soţia prezentatorului "Exatlon", este antrenor de fitness şi petrece ore-n şir în sala de sport. De două luni, de când Cosmin Cernat a acceptat să bată palma cu Kanal d pentru emisiune, blonda a dat aparatele, pe joggingul de pe plajele cu nisip alb şi pe curele de soare din exotica Republică Dominicană, de unde publică periodic imagini. Aşa s-a întâmplat recent când, soţia gazdei "Exatlon" le-a arătat tuturor care sunt rezultatele după ani buni de sport continuu. Mădălina a pozat în costum de baie, lăsându-i pe prieteni să admire munca ei susţinută. 

article img
Mădălina Moroşanu este pasionată de fitness, iar acest lucru se vede cu ochiul liberFoto: arhivă personală

După o căsătorie de nouă ani cu Monica Iagăr şi două fetiţe pe care le au împreună, Cosmin Cernat şi fosta atletă au divorţat în 2009, speculându-se la momentul respectiv că motivul separării ar fi fost infidelitatea prezentatorului.

La scurt timp după ce Cosmin Cernat şi Monica Iagăr au pus punct căsniciei, el s-a căsătorit în mare secret, în 2011, cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului. Mădălina Moroşanu l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de ştiri sportive, iar ea prezenta matinalul postului, de unde a trecut la secţia sport, unde şef era chiar Cernat.

Mădălina este cea care prin actualul ei job, cel de antrenor personal de fitness, a ajuns să aibă o siluetă de vis, dar l-a determinat şi pe Cosmin Cernat să-şi schimbe stilul de viaţă şi să ducă o viaţă cumpătată, cu dietă şi mult sport.

article img
Soţia lui Cosmin Cernat este instructor de fitnessFoto: arhivă personală

“Am slăbit în jur de 12 kilograme, am vrut să ajung la greutatea pe care o aveam când făceam baschet. Acum fac antrenamentele pentru tonus şi definire musculară, merg la sală câte 90 de minute, de şase ori pe săptămână. Am un plan de antrenament care include cardio, antrenamente de forţă, de mobilitate, de refacere. Nu poţi avea rezultate bune fără un profesor personal, iar eu având unul acasă, pe soţia mea, m-am gândit să-l folosesc. Oricum, sunt foarte mulţumit de noua mea imagine, Mădălina îmi spune că arăt ca un actor de la Hollywood”, declara Cosmin Cernat pentru Click!