Cum arăta tatăl lui Carmen Şerban şi ce melodie le-a scris artista părinţilor

Ultima actualizare:

    Carmen Șerban este devastată de durereFoto: Captură Pro TV
Carmen Șerban este devastată de durereFoto: Captură Pro TV

Carmen Șerban îşi plânge neîncetat părintele care s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă. Artista trece prin cele mai dureroase momente după ce tatăl său a pierdut weekendul trecut lupta cu o boală necruțătoare. Cântăreața a făcut tot ce i-a stat în putere ca tatăl ei să-şi revină. În ultimii ani, ea l-a dus pe tatăl ei inclusiv la Sfântul Nectarie sperând într-o minune.

Cântăreața Carmen Șerban trăiește cea mai grea perioadă, după ce tatăl ei, bolnav de mulți ani, a încetat din viață. Tatăl artistei era imobiliyat într+un scaun cu rotile de mai mult timp și suferea de Parkinson. Artista a făcut tot posibilul să își salveze tatăl, pe care l-a dus inclusiv la moaștele considerate tămăduitoare ale Sfântului Nectarie. Artista avea o relație extraordinar de apropiată cu acesta, părinții ei fiind căsătoriți de jumătate de secol. Cu zece zile în urmă, pe data de 5 septembrie, Carmen Șerban era foarte fericită și își anunța fanii că părinții ei împlineau cincizeci de ani de căsnicie.

Părinţii lui Carmen Şerban
Părinţii lui Carmen Şerban

"Astăzi, 5 septembrie, părinţii mei împlinesc 50 de ani de căsnicie. O căsnicie de Aur, cum se zice. Le urez părinţilor mei mulţi, mulţi ani împreună de acum încolo şi multă, multă sănătate. Mândră de ai mei părinţi", nota Carmen Şerban pe Facebook.

Carmen Şerban le-a dedicat părinţilor o melodie de suflet

În 2015, Carmen Şerban le-a scris părinţilor ei o melodie pe  care le-a dedicat-o din suflet. Aflată meteu la dostanţă de ei, artista le ducea dorul şi îi vedea la sărbători. De Paşte, Carmen spunea că a fost cu familia ei la Înviere, moment care i-a umplut inima de fericire.   

Citeşte şi:

Ce a păţit Carmen Şerban după ce a cântat în Dubai: "Mă mărit!"

Cum a slăbit Carmen Şerban 11 kilograme fără să-şi taie stomacul

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net