Cum arăta Will Smith acum 25 de ani, când era prințul din Bel-Air

Ultima actualizare:

    Will Smith este unul dintre cei mai bogați actori de la HollywoodFoto: Getty Images
Will Smith este unul dintre cei mai bogați actori de la HollywoodFoto: Getty Images

În 1990, Will Smith (47 de ani) era un rapper obscur care, probabil, nici nu visa la gloria pe care avea să i-o aducă rolul dintr-un serial de televiziune. The Fresh Prince a devenit The Fresh Prince din Bel-Air (Prințul din Bel-Air), iar banii au început să curgă în conturile lui Will Smith. La fel și propunerile pentru roluri principale în blockbustere.

Timp de şase ani, începând din 1990, actorul a interpretat rolul unui șmecheraș în sitcomul produs de postul de televiziune NBC. Cu ceva mai mult păr și o mustăcioară de Don Corleone, Will Smith ne zâmbește de pe genericul serialului ”Prințul din Bel-Air”. Imaginea actorului s-a rafinat considerabil cu trecerea timpului, însă Smith și-a păstrat alura atletică și zâmbetul seducător.

După terminarea serialului, Will s-a mutat pe marile ecrane, iar filmele care au avut numele său pe generic au avut încasări record, de peste 100 de milioane de dolari fiecare.

WIll Smith, în serialul ”Prințul din Bel-Air”
WIll Smith, în serialul ”Prințul din Bel-Air”

Pregăteşte două continuări pentru "Bad Boys"

În 1995, Will Smith a jucat într-un film care avea să facă istorie în cinematografie. Regizat de Michael Bay, "Bad Boys" a fost una dintre producţiile cu priză la public, care a rulat cu casa închisă în toată lumea.

Alături de Martin Lawrence şi Tea Leoni, Will Smith a realizat o comedie poliţistă de succes, pentru care toată lumea își dorea o continuare. Personajele Mike Lowrey şi Marcus Burnett au revenit pe marile ecrane în 2003, cu același succes.

Surpriza acestui sfârşit de an vine de la Will Smith, care a anunţat că va putea fi văzut din nou în 2017, cu "Bad Boys 3” şi în 2019 cu "Bad Boys 4”, de data aceasta regizat de Joe Carnahan.

image
image
image
image
image
image
cub mihai petre png
Sebastian Felix Topescu jpg
banner dinu maxer axxa png
banner sarah Prodan png
banner betty stroe png
alice peneaca jpg