Cum au început relația Ștefan și Anca Lungu! Era să se termine imediat

Ultima actualizare:

    Anca și Ștefan Lungu au divorțat în vară după patru ani de căsniciefoto: Arhiva Personală
Anca și Ștefan Lungu au divorțat în vară după patru ani de căsniciefoto: Arhiva Personală

Ștefan și Anca Lungu formează o familie frumoasă, o familie la care mulți visează și pe care mulți o consideră un model demn de urmat. Împreună cu fetița lor, Natalia, cei trei reușesc să treacă peste orice obstacol care le iese în cale și să meargă mai departe într-un mod impresionant.

Iar acest lucru l-au demonstrat încă de la început, pentru că lucrurile s-ar fi putut sfârși foarte repede în relația de dragoste dintre Ștefan și Anca. Relația lor a început pe o rețea socială, unde frumoasa jurnalistă a făcut primul pas spre a-l cunoaște pe cel care urma să devină tatăl copilului ei.

„Da, eu i-am trimis o cerere de prietenie. L-am adăugat pentru că mi-a plăcut chipul lui, pur și simplu”, a mărturisit Anca într-un interviu. Ceea ce a urmat a fost poveste frumoasă, însă nu înainte ca anumite circumstanțe să încerce să îi despartă. „Ieșeam din relațoa aceea (cu Albertina, n.r.), Anca ieșea din relația ei și deci ambii eram liberi. Nu ne-am grăbit să rezolvăm formalitățile și de aici o serie întreagă de controverse. Probabil e și vina mea pentru că nu am dat la momentul oportun explicațiile”, a povestit Ștefan.

Ceea ce a urmat, au fost sute de mesaje în care a încercat să îi explice Ancăi de ce figura drept „căsătorit” pe internet: „Până să-mi demonstrez eu capabilitățile, ea m-a căutat pe Google. Unde păream însurat. Și mi-a transmis că a greșit, dar să rămânem strict prieteni virtuali. Am tot încercat să-i explic. Că stai, că nu mai este. Că am rămas doar prieteni. Nimic! I-am dat 1.000 de mesaje. Ea, nimic. Era ca o cetate asediată”.

Ștefan a mai povestit că, o perioadă bună de timp, nu a încetat deloc să îi trimită mesaje. Ba mai mult, a fost foarte dezagămăgit atunci când nici măcar de ziua lui de naștere Anca nu i-a dat nici un semn de viață. Cu toate acestea, la un moment dat, ceva s-a întâmplat.

Află cum a ajuns Anca să-l «ierte» pe Ștefan, dar și cum a trecut peste arestul la domiciliu al omului de afaceri pe OK! Magazine

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net