Cum au reacționat colegii Andreei Esca după interviul tulburător: «Nepăsarea voastră o să ne coste pe toți!»

Ultima actualizare:

    Ce reacții au avut colegii Andreei Esca după interviul acordat
Ce reacții au avut colegii Andreei Esca după interviul acordat

Andreea Esca a confirmat faptul că atât ea, cât și soțul și fiul ei au fost infectați cu noul coronavirus și au fost internați la spital. Cu toate acestea, mulți oameni consideră că totul ar părea o înscenare. Colegii de muncă ai Andreei Esca s-au revoltat cu privire la reacțiile din social media și au scris câteva mesaje prin care au încercat să tragă un semnal de alarmă.

Iată că deși foarte mulți o iubesc pe Andreea Esca și îi apreciază munca, încă nu consideră că virusul este un adevărat pericol. Mai mulți colegi ai prezentatoarei tv au publicat mesaje pe conturile persoanale, unde au încercat să clarifice situația, dar și să tragă un semnal de alarmă. 

Alex Dima: „Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor”

Jurnalistul de la ProTV, Alex Dima, a postat un mesaj destul de dur la adresa celor care nu cred că Andreea Esca a fost infectată cu noul coronavirus și la adresa celor care în general nu cred că această pandemie există!

„Opriți-va!  Ignoranța și nepăsarea voastră o să ne coste pe toți! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioți despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconștiență…Ce nu pricepeți?  Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei și familiile lor, terminați cu prostiile astea pe care le scrieți! Ce e atât de greu să pricepeți că dacă ne imbolnavim toți, nu avem unde să ne tratăm? Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine și unde??? O să murim cu zile. Ani la rând, incostienta și nepăsarea voastră au ținut țara asta pe loc, la marginea civilizației. Voi ați votat tot felul de incompetenți. Voi le-ați crezut minciunile și prostiile, așa cum, acum îi credeți pe cei care va spun că virusul asta nenoricit nu există! Voi! Ce e în mintea voastră când ne spuneți că suntem plătiți să spunem că există un virus??? Va e greu să va spălați pe mâini, să păstrați distanță, să purtați o masca? Treziți-va! Ps. Voi, cei vizați, nu încercați să veniți cu argumente, să va susțineți teoriile pentru că nu vreau să îmi petrec noaptea dând block”, a scris Alex Dina pe Facebook. 

Paula Herlo, o colegă de-a Andreei Esca a explicat cât de important este să înțelegem cât de gravă este situația la nivel mondial, dar și care este starea de sănătate a soțului prezetnatoarei tv.

“«De la spital și de la înmormântare nu e nimic de zis» și-a motivat Andreea Esca lipsa unei reacții până acum. E om, s-a temut, a vrut să se asigure că ai ei sunt în siguranță și abia apoi, a vorbit. Soțul ei e încă internat și dependent de un aparat care îl ajută să respire. Numai un nebun poate spune că această situație nu e reală. Sănătate, Alexandre Eram!”

Cosmin Savu, reacție tulburătoare despre interviul Andreei Esca

„Știam de ceva vreme prin ce a trecut familia Andreei Esca, aflăm vești cu îngrijorare și speranță. Nu e singura colega atinsă de “nemernicul” ăsta de virus, au mai fost și alți prieteni și, cu siguranță, oricât de mult vom încerca să ne protejăm, vom mai fi. Nu e plăcut să stai cu ochii bulbucați așteptând rezultatul analizelor, v-o spun din experiența mea. Ieșirea de ieri a fost un gest personal și, așa cum o știu eu pe Andreea, foarte sincer. Nu m-au mirat șuvoaiele de ură și invectivele aruncate ca-n latrina, mă așteptam la neîncredere, hate și obscenități și știu că nu sunt mulți oamenii ăștia, sunt doar vocali și vizibili. Pe de altă parte, în naivitatea mea, când a început toată criza asta nebună speram că vom deveni mai solidari. În fața bolii, cu toții ar trebui să fim mai decenți. Nu e obligatoriu să fim empatici. Înțeleg neîncrederea, frustrările, limitele de intelegere, supărările și alienarile. Dar, bai, decență! Or să vina niste luni crancene in care falia asta se va adanci si nu doresc nimanui sa stea singur in fata bolii”, a scris. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net