Cum au reacționat Smiley, Andi și Bartoș după plecarea lui Mihai Petre de la „Românii au talent”. Mesaje emoționante


    Mihai Petre a părăsit masa juriului emisiunii „Românii au talent”Foto: Instagram
Mihai Petre a părăsit masa juriului emisiunii „Românii au talent”Foto: Instagram

Vestea că Mihai Petre nu va mai face parte din echipa juriului emisiunii „Românii au talent” în noul sezon i-a luat prin surprindere pe fanii show-ului și i-a mâhnit pe colegii coregrafului, cu care acesta a legat prietenii de-a lungul anilor petrecuți împrună în timpul filmărilor.

După ce Mihai Petre și-a anunțat plecarea de la masa juriului „Românii au talent” prin intermediul rețelelor de socializare, cedându-i scaunul din noul sezon Alexandrei Dinu, colegii coregrafului, cu care acesta a făcut „echipă” mai mulți ani, și-au luat și ei, la rândul lor, câte un „adio” emoționant, venit după legăturile strânse de prietenie formate în timp pe platourile de filmare de la Pro TV.

„Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găși la masă juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipa fantastică.

Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe Românii au talent , Pro TV România, și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că Românii Au Talent este fără îndoială cel mai bun show de entertainment din România.

Mult succes în noul sezon și în nouă formulă! Va asigur că ne vom revedea curând”, a fost mesajul dansatorului, publicat pe pagina sa oficială de Instagram, la care, bineînțeles, nu au întârziat să apară și reacțiile colegilor menționați.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

„O să ne lipsești! Te iubim și sperăm să te mai întorci”, i-a scris Smiley, făcând referire la faptul că Petre a mai plecat de la masa juriului și în trecut, în 2014, după care a revenit „în formulă”.

„A zis-o atât de bine Smiley. O să ne fie tare dor”, a fost și mesajul lui Pavel Bartoș. „Mihai, frate, s-a întors el Michael Jordan, la Chicago Bulls, după ce se retrăsese de tot. Să privim cu optimism înainte. Ai locul tău pus deoparte mereu în inima mea”, a scris și Andi Moisescu.

cub ioana nastase png
cub paula seling png
FotoJet jpg
cub bianca dragusanu png
FotoJet (4) jpg
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
infidelitate 0 jpeg
cub rona hartner png
image
image
image
image
image
image
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre