Cum au reuşit vedetele să se lase de fumat. Au renunţat la acest viciu după ani de dependenţă

Ultima actualizare:
Paula Chirila si Cristina Cioran
Paula Chirila si Cristina Cioran

Dependenţă, obişnuinţă sau plăcere. Motivele pentru care fumătorii nu renunţă la acest viciu, deşi îi cunosc riscurile, sunt diverse.

Cei care au reuşit totuşi să spună "Stop" ţigărilor regretă că nu au luat această decizie din timp. Sau că s-au apucat. În cele ce urmează, puteţi citi experienţele unor vedete care au redevenit nefumătoare după ani în care nu concepeau viaţa fără o ţigară.

Cristina Cioran şi Paula Chirilă


    Paula Chirila si Cristina Cioran s-au lăsat şi ele de fumat. Din păcate, una dintre ele a revenit la viciuFoto Kanal D
Paula Chirila si Cristina Cioran s-au lăsat şi ele de fumat. Din păcate, una dintre ele a revenit la viciuFoto Kanal D

Cele două actriţe se lăudau, anul trecut, că au reuşit să se lase de fumat.

Paula s-a lăsat de fumat timp de cinci ani, după care a început din nou să fumeze, iar Cristina Cioran a renunţat la ţigări de mai bine de un an de zile. Blonda a luat această decizie după ce a vizitat o ţară unde fumatul era interzis în locurile publice.

Rocsana Marcu

Reţeta prezentatoarei Antena Stars este... voinţa. Deşi la început s-a speriat de gândul că nu va reuşi, Rocsana a avut plăcuta surpriză de a realiza că nu e deloc greu să renunţi la ţigări. Ea şi-a povestit experienţa pe pagina de Facebook. "Nu credeam că pot renunţa atât de uşor la ţigări!

Experienţa Oliviei este strâns legată de tatăl ei
Experienţa Oliviei este strâns legată de tatăl ei

De neimaginat este faptul că după cele 3 zile de sevraj nicotic am ajuns să nu mai suport fumul de ţigară. Lipsa ei nu m-a făcut să mănânc mai mult sau să am stări de nervozitate. Dimpotrivă, îmi savurez liniştită cafeaua dimineaţa, am mai multă energie pe care o consum mergând zilnic la sală şi mănânc mult mai multe fructe!".

Roxana Ciuhulescu

Prezentatoarea a reuşit cu o voinţă de fier, dar recunoaşte că nu i-a fost deloc uşor să renunţe complet la tutun. "Probabil că numai un fumător înţelege cât de greu este să renunţi la acest viciu, trebuie să ai mare ambiţie", a spus ea, potrivit apropotv.ro.

Olivia Steer

În cazul Oliviei Steer, renunţarea la fumat a fost bruscă şi a avut motive grave. În urmă cu mulţi ani, ea şi-a povestit experienţa pe blog. "Tata a fost profesor universitar şi, înainte de a mă învăţa gramatica la nivel academic, m-a învăţat - fără să ştie - să fumez. Nu atât plăcerea cu care fuma era convingătoare şi mă stârnea să-mi doresc şi eu să fac un lucru pe care, de altfel mi-l interzisese, cât pasiunea lui, ce făcea din fumat o trăsătură atât de intimă a personalităţii lui.

Rocsana Marcu s-a lăsat de fumat anul trecut
Rocsana Marcu s-a lăsat de fumat anul trecut

În mintea mea, el era deştept şi atât de cult şi pentru că fuma. Elocvenţa cu care vorbea era strâns legată de ritualul fumatului. În vremea în care îşi aprindea ţigara părea că formulează în minte frazele rotunde, percutante, acurate, ca mai orice profesor universitar de modă veche... Le rostea apoi cu o voce vibrantă, în vreme ce fumul se rostogolea rotocoale în încăpere. Când a fost diagnosticat cu cancer, medicii i-au spus că avea o constituţie nemaivăzut de robustă şi că ar mai fi trăit zeci de ani, dacă n-ar fi fumat. Murind, tata m-a învăţat - fără să-şi dea seama - cum să mă las de fumat. Brusc, fără regrete, cu toată hotărârea", a spus Olivia.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net