Cum decurge sarcina cu gemeni a Alinei Laufer. “Pregătim camera copiilor și ne-am găsit bonă internă”


    Alina Laufer va naște gemeni în luna apriliefoto: arhivă personală
Alina Laufer va naște gemeni în luna apriliefoto: arhivă personală

Alina și Ilan Laufer sunt în culmea fericirii. În luna aprilie își vor ține în brațe gemenii, un băiețel și o fetiță, la care visau încă de când s-au cunoscut. Abia după opt ani și mai multe proceduri de inseminare, cei doi viitori părinți, amândoi de aceeași vârstă (37 ani), se vor bucura, în sfârșit, de familia lor care urmează să se mărească.

Alina Laufer este deja mămica unei fetițe de 12 ani, Karina, din relația și căsătoria cu artistul Jorge (38 ani), pe numele său din buletin George Papagheorghe. Acum experimentează din nou perioada sarcinii, de această dată cu gemeni, fiind gravidă în șase luni și jumătate.

Ilan și Alina Laufer au ales o bonă nepaleză

Alina Laufer mai are o fetiță, Karina, din căsnicia cu Jorge
Alina Laufer mai are o fetiță, Karina, din căsnicia cu Jorge

Este una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei, chiar dacă a început să obosească, dar intervine o nouă solicitare, mai precis, încep lucrările de amenajare la camera copiilor. Iar stresul găsirii unei bone a luat deja sfârșit pentru că aceasta s-a instalat deja în casa familiei Laufer din Corbeanca.

“Sunt fericită pentru că mi-am găsit bonă internă, nepaleză. A venit deja la noi. De vineri îmi vin muncitorii care se vor ocupa să zugrăvească camera copiilor, dăm cu lavabilă și pregătim din timp. O să punem și tapet pe un perete. Încă mă gândesc la teme, am ajuns la steluțe și norișori. Încerc să fac o paletă de culori neutră. Sunt însărcinată deja în șase luni și jumătate. Pe la începutul sau la jumătatea lunii aprilie urmează să nasc și cred că o voi face prin cezariană, deși pe Karina am născut-o natural. Încă mai oscilez dacă voi naște aici sau în Israel. Am pus 10 kilograme până acum în sarcină și deja am început să am insomnii. Mă lupt cu o poftă de dulce îngrozitoare. Asta este marea mea provocare! Am încercat totuși să mă stăpânesc, să zicem că am reușit. De vreo 2-3 săptămâni am început să fac și sport, acasă la noi, pe terasă unde avem amenajată o mică sală de sport. Îmi lucrez în mod special brațele, câte 25 de minute în fiecare dimineață, de luni până vineri. Am observat că de când mă antrenez, mănânc și nu mă mai îngraș, am stagnat la 61 kilograme și jumătate…”, a povestit, exclusiv pentru Click!, Alina Laufer.

"Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești"

Ilan Laufer abia așteaptă să își țină în brațe copiii cărora vrea să le pună nume evreiești
Ilan Laufer abia așteaptă să își țină în brațe copiii cărora vrea să le pună nume evreiești

De când este însărcinată pentru a două oară, Alina și-a uimit soțul, pe omul de afaceri Ilan Laufer, care va fi responsabil cu alegerea numelor gemenilor.

Ilan e mega fericit! Nu mă mai recunoaște pentru că sunt foarte relaxată în această perioadă a sarcinii. Nu ne-am hotărât ce nume vor purta copiii. Ilan vrea nume evreiești, nu am nicio idee. Iar la evrei nu se anunță numele copiiilor înainte de naștere”, a mai completat Alina Laufer.

andreea mantea
tina turner jpg
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
cub gabi bădălău png
Schengen FOTO Shutterstock
cub Daniel Onoriu png
dorin cioaba 2 jpg
image
image
image
image
image
image
tina turner jpg
x 12 andreea antonescu 3 jpeg
inna sexy jpg
florin piersic  jpg
cub mașina moș craciun png
loredana groza si sotul 7 webp