Cum e viața lui CRBL după mutarea în Spania: "Este o gură de aer, am renăscut"

Ultima actualizare:

    CRBL, soția și fiica încep o nouă viață în Spaniafoto: Instagram
CRBL, soția și fiica încep o nouă viață în Spaniafoto: Instagram

De trei luni, CRBL a părăsit România. Și-a dorit o schimbare majoră în viața sa, așa că și-a luat soția și fiica și au plecat la aproape 3.000 de kilometri distanță de țară. Mai precis în Spania, unde și-a închiriat o casă pe plajă. Intenția lor este să se stabilească definitiv acolo. Deocamdată e doar o probă, un test de acomodare!

Spania nu este o necunoscută pentru CRBL, pe numele său adevărat Eduard Mihail Andreianu, care a decis să facă o schimbare totală la vârsta de 42 de ani. Prima dată a fost acolo în urmă cu cinci ani, într-o vacanță, apoi în urmă cu doi ani. El, soția Elena și fiica lor, Alessia, în vârstă de 10 ani, s-au simțit foarte bine acolo, le-a plăcut, iar anul acesta au decis să se mute pentru o perioadă de timp nedefinită. Așa că, din luna septembrie, CRBL, alături de soția și de fiica lor, și-a făcut bajajele și a zburat în Spania, mai precis lângă Valencia, în Benicassim, chiar lângă plajă. Casa arată super, iar artistul și-a adus cu el cam toate cele lucrurile din România. Cu excepția colecției de kendama! Și-a adus toate sculele muzicale și a creat propriul studio, unde lucrează la un album special.

CRBL: "Mi-e dor un pic de acasă și de concerte"

Soția și fiica lui au și ele activitate. "Fetele sunt foarte bine, Alessia merge la școală în continuare. A început un sistem de învățământ british în România și acum îl continuă. Pentru ea este o bucurie că face acea școală. V-am spus, suntem într-o vacanță prelungită. În 2021 ne vom apuca de niște proiecte foarte interesante", a povestit CRBL la emisiunea "Vorbește Lumea", de la Pro TV. "ne integrăm ușor - ușor în comunitatea asta și pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă și de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum”, a mai spus CRBl pentru sursa citată.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net