Cum e viața Mirelei Vaida de când e mamă de trei: «Vladimir suferă de sindromul copilului mijlociu»

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brioFoto: arhivă personală
Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brioFoto: arhivă personală

Din 10 aprilie, Mirela Vaida este mama a trei copii. Carla, Vladimir și mezinul Tudor sunt tot universul ei, face totul pentru ei și pentru confortul lor. Deși obișnuită cu camerele de luat vederi din emisiunile pe care le-a prezentat în ultimii ani, vedeta consideră că acum este un moment special când apare la vreun show de-al colegilor din tv. De când este mamă, Mirela recunoaște că timpul dedicat ei este mai limitat: "înainte mă machiam zilnic, acum doar de sărbători", a glumit artista.

Mirela Vaida trebuie să fie atentă la cum împarte atenția între cei trei micuți ai săi, ca nu cumva să intervină gelozia. „Cea mai grea în aceste cinci săptămâni a fost reamintirea faptului că un copil mic are nevoie de atenție 100%. Copilul nu plânge, dar icnește, trebuie schimbat la o oră. Cel mai greu este să te împarți la trei și să nu-i faci să simtă gelozie. Sunt bine, dimineața pleacă la grădiniță și rămân doar cu cel mic, dacă adoarme, dorm și eu două ore. Vladimir are o problemă, este sindromul copilului mijlociu. Nu mă băga în seamă și era rebel până să vină Tudor. Acum e invers și trebuie să mă gândesc cum să fac să nu-l resping. Carla e înțeleaptă și matură, mult mai răbdătoare. Mi-e dor să muncesc, pentru că munca și copiii au mers mână-n mână la mine" a povestit ea la "Răi da" buni".

"Mi-e dor să muncesc"

Viața cu trei copii este pe cât de minunată, pe atât de grea
Viața cu trei copii este pe cât de minunată, pe atât de grea

”Cer să mă lase statul să fac ceva cât stau acasă, din această dorință de a face ceva tot timpul. M-am obișnuit, eram așa și înainte de a se naște al treilea. Mi-e dor să muncesc, pentru că munca și copiii au mers mână-n mână la mine”, a mai povestit Mirela Vaida.

image
image
image
image
image
image
Laura Onilă  a decis să vorbească despre ce a pățit pentru a se vindeca de trecut
Cu o siluetă de reviste și niște picioare lungi, moștenite de la mama ei, Dana Săvuică a făcut mereu furori pe podium
Anamaria Prodan a afișat o siluetă filiformă la lansarea filmului "Haita de acțiune": Sursa: Instagram
Marina Dina, o adevărată profesionistă de yoga și pilates
banner emilia ghinescu png
Virginia Zeani la 93 de ani Foto Facebook jpg