Cum explică apropiaţii lui Cotabiţă fotografia cu infirmiera: "Este o nenorocire ce s-a întâmplat!"

Ultima actualizare:

    Imaginea a scandalizat o ţară întreagăFoto: Wowbiz
Imaginea a scandalizat o ţară întreagăFoto: Wowbiz

Fotografia în care o infirmieră apare alături de Gabriel Cotabiţă pe patul de spital a dat naştere unui imens scandal. Femeia a fost suspendată din funcţie şi e achetată de o comisie disciplinară. Dacă unii s-au pronunţat că artistul şi-a dat acordul pentru a fi pozat, maestrul Horia Moculescu susţine că prietenul lui era inconştient în acel moment.

Surprins de publicarea fotografiei, compozitorul e revoltat de gestul infirmierei pe care o bănuieşte de abuz. "Este o nenorocire ce s-a întâmplat... În niciun caz Gabi nu a dorit să facă acea poză, nici măcar nu era conştient! Poza este făcută la urgenţă, înţeleg că persoana din poză a fost identificată şi că se face o anchetă. Rămâne să aşteptăm concluziile”, a declarat, pentru www.ziarulring.ro, Horia Moculescu.Ipoteza lui Moculescu e susţinută de zvonurile vehiculate despre starea de sănătate a artistului în primele trei săptămâni de internare la Floreasca. Potrivit apropiaţilor familiei, Gabriel Cotabiţă începuse să-şi revină şi putea deschide ochii, însă nu începuse încă să vorbească. Totuşi, rămâne întrebarea cum de a fost posibilă fotografierea pacientului dacă familia l-a supravegheat non-stop. Medicul Monica Pop apreciază însă că artistul nu era conectat la aparate şi, ca atare, este evident că şi-a dat acordul pentru a fi fotografiat alături de infirmieră. 

Imaginea care a stârnit reacţii vehemente a fost editată astfel încât să nu poată fi identificabile data şi tipul aparatului foto. În aceeaşi zi cu fotografia controversată, a fost publicată şi o filmare cu Gabriel Cotabiţă la plimbare, alături de fiicele lui, pe aleile Spitalului Elias, unde se află în prezent pentru recuperare. Din câte se pare înregistrarea video în cauză a fost realizată cu acordul familiei, contra unui onorariu care să susţină tratamentul costisitor de care are nevoie artistul. Totodată, aceleaşi surse dezvăluie că Gabriel Cotabiţă nu a ştiut de acest aranjament pentru care nu şi-ar fi dat niciodată acordul. "Gabriel Cotabiţă e conştient, momentele de cooperare alternează cu perioadele de confuzie, dezorientare temporo-spaţială şi agitaţie psihomotorie în planul patului”, se arată într-un comunicat al Spitalului Floreasca.  Contactată de "ring”, familia lui Gabriel Cotabiţă a refuzat să comenteze imaginile cu artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net