Cum îl ironizează Smiley și Horia Brenciu pe Tudor Chirilă după ce s-a dezbrăcat la «Vocea României»

image
Smiley a publicat o fotografie trucată cu el dezbrăcat, să-i facă în ciudă lui Tudor

Ultima ediție difuzată a emisiunii «Vocea României» a fost plină de surprize, atât din partea concurenților care și-au demonstrat talentul vocal, cât și din partea juraților care s-au lăsat duși de val, nemaiținând cont de camerele de filmare. Smiley și Horia Brenciu nu s-au putut abține și au venit în «ajutorul» cântărețului.

Actorul și cântărețul Tudor Chirilă a fost protagonistul unui moment „picant” de la „Vocea României” după ce, la glumă, a decis să se dezbrace, rămânând pe scenă doar în boxeri. Tudor Chirilă a publicat un mesaj prin care și-a cerut iertare de la fani pentru ceea ce a făcut la ermisiune.

„Zilele de filmare la Vocea României sunt lungi şi mai obositoare decât poate par pe TV. De multe ori ajungem să spunem sau să facem lucruri pe care poate nu le-am spune sau face în mod obişnuit. Sigur, atunci când emisiunile sunt înregistrate, nu live, avem şi relaxarea că echipa de producţie va edita şi va «curăţa» imaginile cu noi, încât ele să ajungă la publicul de acasă într-un mod decent. Îmi pare rău pentru imaginile deplasate din episodul de azi «Vocea României» în care m-am lăsat dus de val şi m-am dezbrăcat în timpul filmărilor. Sunt major, îmi asum că au fost gesturile mele, dar mi-ar fi plăcut ca producătorii să nu lase pe TV acele cadre, mi-am exprimat dorinţa fermă ca momentul ăsta să nu apară, dar n-am reuşit să înduplec pe nimeni. Aşa că I did it, I own it“, a scris Tudor Chirilă.

image

Smiley și Brenciu îl ironizerază pe Tudor Chirilă pe Facebook

Smiley și Horia Brenciu s-au amuzat copios pe amploarea pe care a luat-o momentul haios realizat de Tudor Chirilă la Vocea României, după ce s-a dezbrăcat în lenjerie intimă și l-a «călărit» pe colegul de juriu, Horia Brenciu.

image
Smiley a publicat o fotografie trucată cu el dezbrăcat, să-i facă în ciudă lui TudorFoto Facebook

Atunci când a publicat fotografia pe Facebook, Horia Brenciu s-a simțit provocat de Smiley și a avut și el o fotografie drept replică.

image
Foto Facebook

După ce au făcut schimb de replici pe rețelele de socializare, iată că a venit și imaginea promisă de Horia Brenciu și s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

image
cub andreea esca (1) png
cub roxana nemes animat gif
archie battersbee jpg
artista lacul morii 3 PNG
nikita de romania jpg
4 britney spears 5 jpg jpeg
depresie coronavirus sinucidere jpeg
kylie jenner foto mare jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Oana si Mioara Roman jpg
kylie jenner foto mare jpeg
cub andreea esca (1) png
4 britney spears 5 jpg jpeg
nikita de romania jpg
Oana si Mioara Roman jpg