Cum încearcă Anda Adam să-și ascundă kilogramele în plus

Ultima actualizare:

    Anda Adam concurează într-un costum care-i modelează formele voluptoase
Anda Adam concurează într-un costum care-i modelează formele voluptoase

Se laudă că mânăncă sport pe pâine, însă, niciodată nu a fost vreo silfidă. Are forme pline și încearcă pe toate căile să și le ascundă. Vorbim despre Anda Adam, care, mai nou, apare la probele fizice din emisiunea Exatlon, de la Kanal D, într-un costum ce-i modelează trupul.

În fața publicului vrea să pară că are un trup perfect și ar face orice pentru asta. Postează pe rețelele de socializare fotografii ”aranjate”, iar atunci când participă la emisiuni televizate le cere cameramanilor să nu o filmeze la picioare de aproape și vrea să apară doar din anumite unghiuri.

Știe că are probleme cu silueta, însă, încearcă să ascundă asta cât poate de mult. Anda Adam (37 de ani)  a acceptat să participe la emisiunea Exatlon, difuzată începând de duminică, 7 ianuarie, la Kanal D, dar a refuzat să poarte costumația pe care o au toți concurenții.

Ea venit de acasă cu un costum modelator, în culorile echipei sale, roșu-negru, care nu face altceva decât să-i ascundă kilogramele în plus.

”Costumul îi elimină formele inestetice”

”Este confecționat din polyester și spandex și subțiază șoldurile, talia, coapsele și burta. Practic, îi modelează toate zonele problematice și îi elimină formele inestetice. În plus, o ajută să transpire mai mult, iar antrenamentele și efortul fizic depus pentru slăbire au o eficiență de cinci ori mai mare. Prin transpirație elimină toxinele dăunătoare”, ne-a explicat Maria Popa, instructor de fitness.

Giani Kiriță, scandal pentru Anda

Iar ochiul critic al concurenților nu a putut fi păcălit. Tabăra oamenilor simpli, numită echipa ”Războinicilor” a început să facă glume pe seama formelor ei.

”Stai liniștită că Anda nu poate ieși din apă”, a încurajat-o Alexandru pe o coechipieră de-a sa. Giani Kiriță, din echipa ”Faimoșilor”, a sărit ca ars când l-a auzit și i-a luat numaidecât apărarea colegei lui.

”Nesimțitule, de ce o jignești? Ai vrut să spui că e grasă și d-aia nu poate să se ridice! Băi, noi suntem cineva, am făcut ceva în viața asta ca să ajungem aici”, a strigat furios fostul fotbalist. Cântăreața a recunoscut după incident că vrea să ”dea bine la televizor”.

Ce este Exatlon

20 de concurenți, dintre care zece vedete, precum Ion Oncescu. Andrei Stoica, Diana Bulimar, Claudia Pavel, Cătălin Cazacu, au intrat într-o confruntare unică la Exatlon, în care își vor pune la bătaie toate abilitățile fizice și psihice pentru a-și înfrânge adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-și depăși limitele.

Filmarile au loc în Republica Dominicană, iar concurenții vor trece printr-o serie de probe de foc, menite să le testeze pregătirea fizică, viteza de reacţie, curajul şi stăpânirea de sine. Aceștia vor fi nevoiți să rămână concentrați și în formă fizică maximă în față probelor care sunt filmate la distanță de trei zile de momentul difuzării.

Câștigătorul pleacă acasă cu 100.000 de euro

Emisiunea va dura circa două luni, iar la final, cel mai puternic, va pleca acasă cu 100.000 de euro. Până  acum, Exatlon a avut un succes răsunător, ca și în Mexic și Brazilia, situându-se a doua în topul audiențelor. La nivelul întregii țări, a doua ediție a emisiunii, de luni, 8 ianuarie, a fost urmărită de peste 1,3 milioane de români, cu 200.000 mai mulți decât la ediția de duminică. Pro TVa fost lider de audiență, care avea pe post cu aproape un milion de telespectatori mai mult. Exatlon se difuzează de sâmbătă până marți, de la ora 20.00.

image
image
image
image
image
image
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png
lino golden instagram jpg
banner ana morodan png
banner Raluca Blejușcă png