Cum îşi agaţă Mihai Trăistariu fanii pe reţelele sociale

Cristina a devenit mămică unor gemeni superbi în urmă cu doi ani
Cristina a devenit mămică unor gemeni superbi în urmă cu doi ani

Vrei nu vrei te faci fanul lui Mihai Trăistariu în mai puţin de câteva secunde. A simţit-o pe pielea ei, Cristina (ex-Impact) care s-a trezit adaugată de solist într-un funclub cu numele cântăreţului. Nici după ce a ieşit din acest grup de pe reţelele sociale, cântăreaţa care momentan se ocupă de creşetrea celor doi copii, nu a scăpat de "asediul" lui Trăistariu.

"Dacă voi nu mă vreţi, eu vă vreau". Cam aşa stă treaba şi cu Mihai Trăistariu care face presiuni pe internet pentru a-şi face noi fani. Ghinionul lui a fost că a încercat să o atragă în grup chiar pe o colegă de breaslă, care l-a dat de gol pe reţelele sociale. Este vorba despre Cristina (ex-Impact). Bruneta a povestit pe Facebook cum a decurs toată "operaţiunea" de racolare şi cum deşi a încercat să părăsească grupul, Trăistariu nu s-a lăsat cu una, cu două, şi a adăugat-o pentru a doua oară.    


    Cristina a devenit mămică unor gemeni superbi în urmă cu doi anifoto: protvmagazin.ro
Cristina a devenit mămică unor gemeni superbi în urmă cu doi anifoto: protvmagazin.ro

"Prima oară am zis că trec cu vederea. Poate o fi apăsat omu' cu trei degete şi fără să vrea, m-a adăugat la fan clubul lui. Dar nu. Treaba s-a repetat, după ce m-am autoeliminat, într-un puseu de inconştienţă puerilă. Cu siguranţă că şi el a crezut că am apăsat cu cotul şi am ieşit din grup dintr-o regretabilă eroare... Aşa că m-a readaugat. Să fie sigură treaba. 

Acum ştiu că va întrebaţi ce caută el în lista mea de prieteni. Ei bine, aflaţi că am avut onoarea de a fi cerută în prietenie virtuală, zilele trecute, iar cu poză aia de la profil, mi s-a părut a fi o oferta irefut... mă rog, de nerefuzat. Alaltăieri, m-am culcat om normal (în fine, discutabil, dar nu asta e subiectul în discuţia care e discutabilă) şi ieri m-am trezit fanul lui Mihai. Nu-i de colo, o asemenea metamorfoza. Mă simţeam eu diferit, parcă cerul era mai bleu, parcă frunzele cădeau mai vesel, fără regrete sau melancolii poetice...Bun. Acum, eu îmi dau seama că am procedat greşit, toată carieră mea. Adicătelea, spre exemplu, în mintea mea întunecată (tocmai mi-am dat seama), credeam că fanii sunt nişte unii care de bună voie şi nesiliţi de nimeni (nah, că la starea civilă, bunăoară), au o afinitate pentru cineva. Artist, de cele mai multe ori. Dar poate fi şi un aliment. Adică, cum ar veni, poţi fi fan salam. Sau fan salată de vinete, cum e cazul meu (asta şi mănânc acum, cu usturoi, saliva-v-ar glandele!). În viziunea mea, pe care acum o conştientizez că fiind limitată, nu poţi forţă pe cineva să-ţi fie fan. Mea culpă. Acum că mi s-au conectat dendritele şi sinapsele, înţeleg că procedeul nu e singular şi se aplică în mai multe medii de socializare. Mă simt depăşită de situaţie şi nu ştiu pe cine să mai adaug în fan clubul meu (da, normal că mi-am făcut!), în afara lui Mihai :))Pfuuu... uite cât de complicate pot fi prieteniile virtuale...", a scris Cristina Bălan pe Facebook după experienţa de pe Facebook.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg