Cum îşi ascunde sarcina Dana Chera, ex-Grecu. Vedeta tv e gravidă cu al treilea copil


    Dana Chera poartă rochii largiFoto: arhivă personală
Dana Chera poartă rochii largiFoto: arhivă personală

Aproape că uitase simptomele pe care le are o gravidă! Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti. Vedeta Antena 3 mai are doi copii din mariajul anterior cu Bohdan Grecu, de care s-a separat la finele lui 2017.

Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorț, cu un medic stomatolog din Pitești. Iată că acum relația lor a trecut la următorul nivel. Prezentatoarea emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3 a recunoscut că este gravidă într-o emisiune tv, dar are temeri mari legate de sarcină.

„Acum aștepți un copil, Dana”, a fost întrebată jurnalista în emisiunea „Dincolo de aparențe”.

Se pare că totul decurge bine pentru ea, căci Dana s-a mai rotunjit în zona abdomenului şi încearcă să ascundă sarcina sub rochii largi. Cel puţin aşa apărut la ultima ediţie a emisiunii pe care o găzduieşte la staţia din Băneasa.  

[[{"fid":"3052122","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"dana grecu rochie mulata","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Aşa se îmbrăca Dana Chera înainte să i se contureze burtica de gravidă ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"dana grecu rochie mulata","title":"Aşa se îmbrăca Dana Chera înainte să i se contureze burtica de gravidă ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Şi fostul ei soț și-a găsit fericirea în braţele altei femei. Imediat după divorț, Bogdan Grecu s-a afișat cu Ioana Toma, alături de care s-a declarat extrem de fericit. S-a speculat că femeia i-ar fi fost amantă înainte de divorț, mai ales din cauza mesajelor postate de cei doi pe rețelele de socializare. Bogdan Grecu a scris: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, iar Ioana Toma nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile de dragoste: „Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea”.

FotoJet (4) jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
cub toma caragiu png
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg