Cum îşi ascunde sarcina Dana Chera, ex-Grecu. Vedeta tv e gravidă cu al treilea copil

Ultima actualizare:

    Dana Chera poartă rochii largiFoto: arhivă personală
Dana Chera poartă rochii largiFoto: arhivă personală

Aproape că uitase simptomele pe care le are o gravidă! Dana Chera va deveni mamă pentru a treia oară la vârsta de 40 de ani cu actualul ei soţ, un medic stomatolog din Piteşti. Vedeta Antena 3 mai are doi copii din mariajul anterior cu Bohdan Grecu, de care s-a separat la finele lui 2017.

Dana Chera s-a recăsătorit la doar o lună după divorț, cu un medic stomatolog din Pitești. Iată că acum relația lor a trecut la următorul nivel. Prezentatoarea emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3 a recunoscut că este gravidă într-o emisiune tv, dar are temeri mari legate de sarcină.

„Acum aștepți un copil, Dana”, a fost întrebată jurnalista în emisiunea „Dincolo de aparențe”.

Se pare că totul decurge bine pentru ea, căci Dana s-a mai rotunjit în zona abdomenului şi încearcă să ascundă sarcina sub rochii largi. Cel puţin aşa apărut la ultima ediţie a emisiunii pe care o găzduieşte la staţia din Băneasa.  

[[{"fid":"3052122","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"dana grecu rochie mulata","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Aşa se îmbrăca Dana Chera înainte să i se contureze burtica de gravidă ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: arhivă personală"},"type":"media","attributes":{"alt":"dana grecu rochie mulata","title":"Aşa se îmbrăca Dana Chera înainte să i se contureze burtica de gravidă ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Şi fostul ei soț și-a găsit fericirea în braţele altei femei. Imediat după divorț, Bogdan Grecu s-a afișat cu Ioana Toma, alături de care s-a declarat extrem de fericit. S-a speculat că femeia i-ar fi fost amantă înainte de divorț, mai ales din cauza mesajelor postate de cei doi pe rețelele de socializare. Bogdan Grecu a scris: „Sunt foarte fericit! Lângă mine este fata din vis!”, iar Ioana Toma nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile de dragoste: „Când visurile noastre devin realitate după atâția ani! A meritat așteptarea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net