Cum îşi împart Inna, Andra şi Adelina Pestriţu banii şi fanii de pe Instagram. Topul celor mai urmărite vedete

image
Acesta este clasamentul celor mai urmărite conturi de pe reţelele sociale

Vedetele noastre scot bani frumoşi de pe urma conturilor de socializare, dincolo de profesia lor de bază. Pe lângă concerte şi emisiuni tv, Inna şi Andra au o comunitate mare de fani, care se traduce şi în câştiguri. Starcom România a realizat prin intermediul Social Media Stars Index, topul celor mai urmărite conturi în social media din sfera de divertisment, iar după cele două cântăreţe se situează Adelina Pestriţu.

Pentru elaborarea clasamentului a fost analizată și urmărită activitatea din online a peste 900 de conturi din România și a comunităților acestora.

Topul analizează prezența celor mai urmărite conturi pe cele trei mari platforme din online - Facebook, Instagram și Youtube – dar și anvergura canalului și engagement-ul (n.r. interacţiunea cu pagina) comunităților fiecărui cont. Astfel, în top 10 cele mai urmărite conturi în luna decembrie îi găsim pe Inna, Andra Măruță, Adelina Pestrițu, Andreea Bălan, Selly, Smiley, Flick Domnul Rimă, Mircea Bravo, MaxINFINITE și Andrei Zbir.

Pentru o reprezentare cât mai corectă și echilibrată a performanțelor creatorilor de conținut pe cele trei platforme de socializare, fiecare indicator a fost calculat raportat la dimensiunea maximă a platformei respective. Spre exemplu, contul care are cea mai mare comunitate pe Facebook a fost folosit drept etalon, urmând ca toate celelalte conturi de pe aceeași platformă să fie indexate în funcție de comunitatea acestuia. Această formulă de calcul a fost păstrată pentru toate canalele de socializare. Astfel, s-a calculat un procentaj clar al anvergurii fiecărui cont, notează iqads.ro.

De asemenea, pentru calculul engagement-ului fiecărui cont s-a luat în considerare mai întâi ponderea numărului de comentarii și distribuiri față de numărul de likes la nivel de piață, determinând astfel cu cât este mai important un share sau un comentariu vs. un like.

Personalitățile prezente în top fac parte din mai multe categorii: muzică, TV, zona de beauty & lifestyle, filme și gaming.

Adelina Pestriţu duce o viaţă liniştită din Instagram 

Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. 

Adelina Pestriţu (32 de ani) este model pentru multe femei, care îi urmăresc conturile de pe reţelele sociale ca să se inspire din punct de vedere vestimentar sau să afle noutăţi în materie de cosmetice şi alte produse de îngrijire. Bruneta şi-a atras astfel un public feminin, căruia îi vinde cu succes imaginea, iar contractele în această zonă au început să fie din ce în ce mai numeroase. Fosta prezentatoare Kanal d a vorbit despre câştigurile financiare din Instagram, bani care îi aduc satisfacţii financiare uriaşe, dar pe care îi şi reinvesteşte în imaginea ei.  

"Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă. }ţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti, dar în aceeaşi măsură cheltuielile sunt tot pe acolo. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu. Dacă nu sunt scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brand-urile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că imaginea, ceea ce eu acum vând, trebuie să fie curată, atent analizată şi întreţinută. Eu muncesc foarte mult la asta, incusiv la articolele pe care le scriu, la întâlnirile pe care le am", mărturisea Adelina Pestriţu.   

Citeşte şi:

O româncă din Elveția câștigă 9.000 €/lună doar din Instagram! Bomba sexy vrea să devină învățătoare, dar și să pozeze în Playboy

Cea mai sexy româncă din lume! Fundul ei face 1,5 milioane $ pe an

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg