Cum își pregătește Ioana Ginghină divorțul de Alexandru Papadopol: ”O să sparg buba după ce intră fiica mea în vacanță”


    Ioana Ginghină arată  impecabil după ce  a slăbit 10 kilograme.  Ea a fost de nerecunoscut,  zilele trceute, la un  eveniment monden
Ioana Ginghină arată impecabil după ce a slăbit 10 kilograme. Ea a fost de nerecunoscut, zilele trceute, la un eveniment monden

Actriţa Ioana Ginghină (41 de ani), despre care s-a zvonit că divorţează de Alexandru Papadopol (44 de ani), a fost prezentă miercuri seară la un eveniment cu ştaif, prilej cu care ne-a povestit despre viaţa personală, aflată acum într-un moment de cumpănă, dar şi despre carieră. Cunoscută din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „O grămadă de caramele”, Ioana Ginghină a evitat, momentan, cu diplomaţie, să-şi spele rufele în public.

Click!: Bună, Ioana! Ce mai faci?

Ioana Ginghină: Am ieşit cu o prietenă la un eveniment special la care încerc să nu lipsesc an de an.

Ai multe proiecte profesionale.

Da, am proiecte cu copiii şi tot aştept să iasă pe post serialul „O grămadă de caramele” care încă nu a fost difuzat la Happy Channel. Ultima parte, sezonul al treilea, va fi difuzat probabil în această toamnă.

Joci în diverse producţii de ficţiune, dar în aceste zile chiar viaţa ta este o telenovelă...

Da, chiar că....

Se zvoneşte că ai probleme în căsnicie şi că vei divorţa de Alexandru Papadopol. 

Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii.  Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil.

Dar aţi avut probleme şi anul trecut, înainte de filmul „Povestea unui pierde vară”.

Da, au mai fost, iar lui Alexandru, la fel ca mie, nu ne place să vorbim despre problemele din viaţa particulară, ci despre proiectele pe care le avem. Nu voiam să vorbim despre viaţa personală.

Dar fanii vor să ştie amănunte şi despre viaţa personală.

Da, ştiu. Însă probabil că tot eu voi anunţa la un moment dat ce se întâmplă. Dar nu e cazul acum pentru că lucrurile nu sunt clare. Şi atunci n-are rost să spun ceva şi să nu se mai întâmple.

Este profesoară de actorie pentru copii

Cei doi actori s-au cunoscut  la telenovela „Numai iubirea”, în urmă cu 15 ani, dar au devenit un cuplu pe platourile de filmare ale serialului „Daria, iubirea mea”. Încă de anul trecut au apărut zvonuri că între Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină lucrurile nu merg atât de bine, că el ar fi violent şi că nu-i dă voie să vorbească cu presa. Sursele Click! spun că cei doi nu se mai înţeleg şi că un divorţ ar fi inevitabil, deşi au o fetiţă împreună, pe Ruxandra, în vârstă de 11 ani. Ioana este profesoară la actorie la Mini Art Show. Ioana şi Alexandru au mai bifat o colaborare, la începutul anului, în care au făcut reclamă la o marcă de cafea. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub adriana iliescu și eliza png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg