Cum își protejează Pepe și soția lui cele două fetițe de certurile din familie


    PepeFoto Instagram
PepeFoto Instagram

Pepe și soția lui au mare grijă ca cele două fetițe să nu asculte certuri dintre cei doi, însă uneori li se întâmplă și lor să mai scape câteva vorbe pe care nu ar trebui să le spună. Pepe a mărturisit că în orice familie există certuri, însă el încearcă să le protejeze pe fiicele lui Maria și Rosa.

Pepe a fost sincer în declarații și a mărturisit, pe lângă cele amintite, și faptul că adoră să le spună povești fetițelor, iar el nu-și dorește ca fetele lui să devină artiste, ci să aleagă ele carierele în viitor.


    Pepe și soția luiFoto Instagram
Pepe și soția luiFoto Instagram

„Am încercat pe cât posibil să nu purtăm astfel de discuții în fața copiilor. În orice familie, există genul ăsta de discuții. Poate că am mai scăpat unele lucruri. Momentul meu special cu fetițele e atunci când le citesc povești. Am ajuns să le spun povești fiicelor mele. Atunci doar tati are voie în cameră, mami, nu. Mami nu e geloasă, ceea ce e bine…

Nu îmi doresc să devină nici actrițe, nici cântărețe. Logic că încercăm să le îndreptăm spre cât mai multe lucruri, astfel încât să se descopere ele pe ele. Nu aș vrea să le fac prea răsfățate”, a declarat Pepe la ProTv.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg