Cum îşi "scoate" Andreea Esca ridurile când apare la tv


    Andreea Esca prezintă știrile de seară de la PRO TV din prima zi de emisie a postului, 1 Decembrie 1995foto: PRO TV
Andreea Esca prezintă știrile de seară de la PRO TV din prima zi de emisie a postului, 1 Decembrie 1995foto: PRO TV

Machiajul de televiziune a început să-şi lase amprenta pe chipul Andreei Esca. Vedeta Pro tv a recunoscut că are probleme cu ridurile care s-au format în jurul ochilor şi încearcă să le rezolve, deşi nu sunt prioritatea ei numărul unu, cu produse cosmetice şi măşti.

Invitată la evenimentul de prezentare a unei noi game de produse cosmetice pe bază de ulei organic din flori de mac, ştirista ProTV Andreea Esca (43 de ani) a povestit că își îngrijește tenul în limita timpului liber disponibil, chiar dacă și-ar fi dorit să îl mai răsfețe din când în când, scrie ziarulring.ro

Ştirile, familia, emisiunea de la Europa FM,  dar şi alte proiecte în care este implicată îi răpesc Andreei Esca timpul alocat răsfăţului. Cu toate acestea, este fericită şi nu ar schimba nimic din viaţa sa. Vedeta a mărturisit însă că ridurile îi cam dau bătăi de cap: . “Folosesc şi produse cosmetice româneşti, şi străine, nu ţin cont. Depinde de perioadă. Nu sunt fidelă unui brand, le schimb destul de des. Nu am timp de răsfăţ acasă, cum ar fi aplicarea unor măşti cosmetice, dar, din când în când, mai primesc de la diverse branduri minimăşti doar pentru contur de ochi şi le aplic, pentru că am suficiente riduri în jurul ochilor, asta pentru că râd foarte mult, şi măcar de astea să mă ocup”, a spus Andreea Esca pentru aceeaşi sursă.

Andreea Esca este o conservatoare atunci când vine vorba de look. Ea a spus că nu şi-a pus niciodată problema unei schimbări, fiind mulţumită atât ea, cât şi conducerea postului unde lucrează de lookul pe care îl abordează. În plus, coafura a devenit deja un brand la care nu e dispusă să renunţe.

"Nu m-am gândit niciodată la vreo schimbare. Sunt foarte mulţumită de coafura mea şi deocamdată nu se pune problema şi nici nu mi s-a propus vreodată vreo schimbare. Se pare că toată lumea e mulţumită”, a mai spus Andreea Esca.

FotoJet (4) jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
zodii care sunt vampiri energetici jpg
tanara dezbracata in pat jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
foto1 bugetarib jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
danut panait factura (1) png
Doctori Bogdan si Andreea Prunaru Spital Mioveni foto Denis Grigorescu jpg
image
image
image
image
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
ruxi jpg
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg