Cum își vor petrece sărbătorile Răzvan Simion și Dani Oțil

Ultima actualizare:

    Răzvan și Dani nu au planuri foarte mari pentru sărbătoriFoto: Arhiva personală
Răzvan și Dani nu au planuri foarte mari pentru sărbătoriFoto: Arhiva personală

În acest an, de sărbătorile de iarnă, matinalii de la Antena 1 vor petrece alături de colegii lor, pentru că au emisiuni speciale. De revelion, Dani Oțil (35 de ani) vrea să plece într-o destinație exotică, iar Răzvan Simion (35 de ani) vrea să doarmă cât mai mult. Crăciunul și-l vor petrece la fel ca în ultimii cinci ani, alături de familia Intact.

„Vom fi la TV. Şi la «Neatza», şi la «X Factor». Avem ediţii speciale de Sărbători. Practic, colegii mei sunt şi prietenii mei… Deci, sărbătorim ca în familie”, a declarat Oțil, pentru ziarul Ring.

Despre cum își petrecea Crăciunul pe când era copil, la casa părintească, Răzvan Simion a spus pentru sursa citată că: „Mirosea deosebit: a sarmale, cârnaţi, dar mai ales prăjitura cu mac. De Crăciun îmi place cel mai mult colacul cu mac. Un fel de cozonac, care miroase a lapte proaspăt”. Și Dani Oțil își amintește cu drag de Crăciunul copilăriei: Era simplu, dar frumos tare. Ţin minte fiecare miros, fiecare colind. Dar parcă primeam prea multe pijamale şi şosete flauşate. În privinţa preparatelor, nu am o listă. Orice face mama e bun. De Crăciun sunt singur şi la treabă”.

De revelion, iubitul Lidiei Buble (22 de ani) vrea să doarmă mai mult, iar de acest Crăciun are planuri mari pentru cei doi copii ai lui, Ianca și Tudor: „Vreau să dorm mai mult. Vreau să călătoresc mai mult. Vreau să-mi duc din nou copiii la Disneyland. De Crăciun, Moşul îmi vizitează copiii în fiecare an. Eu nu mă deghizez, pentru că atunci când aveam vreo patru ani, l-am recunoscut pe tatăl meu în costumul de Moş şi am decis să prelungesc misterul pentru copiii mei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net