Cum l-a apărat Oana Roman pe Dan Bittman după scandalul în care a fost implicat artistul


    Oana Roman i-a luat apărarea lui Dan Bittman după scandalul în care a fost implicat
Oana Roman i-a luat apărarea lui Dan Bittman după scandalul în care a fost implicat

Oana Roman i-a luat apărarea lui Dan Bittman după un scandal în care a fost implicat din cauza unui onorariu primit pentru un concert și o prezentare a unui eveniment în București. Vedeta a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a încercat să explice faptul că artistul nu a fost deloc vinovat în tot ce s-a întâmplat.

Dan Bittman a fost criticat de faptul că ar fi primit un onorariu imens pentru prezentarea unui eveniment public, dar și pentru un concert, sumă care a încercat să fie ascunsă. Dan Bittman ar fi susținut câteva personalități politice, lucru care i-a adus multe critici. „Doamnelor şi domnilor, în aplauzele dumneavoastră, vreau să-l invit în scenă, pe domnul primar al Sectorului 5, domnul Daniel Florea! Dom’ primar, dar văd că merge bine treaba aici, în Sectorul 5, nu ştiu... Extraordinar, toată lumea-i fericită“, şi-a început artistul prezentarea.

Oana Roman s-a pus în locul lui și a gândit lucrurile la rece și nu crede că Dan Bittman alături de trupa sa au greșit cumva.

„Ura nu e bună. În nici un context și cu nici un motiv. Dacă ne lăsăm mânați de ură nu evoluăm și nu reușim să reparăm greșeli si nici nu rezolvăm nimic. Ura e total neproductivă si este semnul poate cel mai specific al oamenilor primitivi. Din pacate e multa ura in România. Pare ca singura posibilitate de a manifesta frustrările legate de sărăcie și de nenorocirea asta în care trăim, este ura. Nu știm să ne manifestăm altfel. Și atunci urâm. Dar asta nu ne ajuta nici să ne fie mai bine, nici să schimbam ceva . Ne alină pe moment frustrarile. Atât. Ce ne facem însă dupa ură?”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman a explicat faptul că de multe ori i s-a întâmplat să fie pusă la zid din cauza deciziilor și acțiunilor făcute de tatăl ei.

„De câteva zile încoace Dan Bittman Official e pus la zidul infamiei . Nu zic ca n-a greșit. A gresit cand a răspuns aiurea pe Facebook. Altfel, mai sunt alți zeci de mari artiști care de ani de zile cântă sau prezintă concerte ale primăriilor. Și asta de zeci de ani. Și ei mulțumesc celor care i-au invitat , si ei încasează sume mari. Greșesc cu ceva ? Eu zic că nu. Eu zic că dacă cer bani mulți și îi si primesc greșeală nu e a lor. Ei își fac treaba . Ce a făcut Bittman fac mulți artiști în toata țara și în toate sectoarele din bucurești. Doar că dintr-un motiv pe care nu îl înțeleg li s-a cășunat oamenilor doar pe el. Si asa cum spunea Radu Herjeu : Nu a violat pe nimeni, nu a omorat pe nimeni, nu a diluat dezinfectanți, nu a schingiuit niciun animal, nu a înselat vreo batranica pentru a-i fura pensia, nu a agresat sexual un minor, nu și-a bătut iubita, nu a dat mita ca sa ia o fabrica la pret de nimic, nu și-a tatuat zvastica pe frunte, nici macar nu a taiat un copac fara autorizatie! Nu!” Hai să nu mai aruncăm cu piatra înainte să fim siguri că noi suntem impecabili”, a continuat ea.

Oana Roman consideră că singurul lucru care a fost greșit în întregul scandal a fost lipsa unui PR bun în echipa trupei Holograf.

„Dacă urâm un partid și rămânem doar la stadiul de ură, nu ajungem nicăieri. Omu ăsta e până la urma un mare artist care a lăudat un politician și apoi a scris tampenii pe Facebook. Sigur asta nu merita atâta ură și atâta cruzime . Ăia care fură zeci de milioane din buzunarele voastre o duc bine mersi si nu vorbesc doar de politicieni. Daca el își cerea Scuze pur si simplu pentru comentariile aiurea, era perfect. Dar i-a lipsit un bun PR. În rest a făcut ceea ce fac 90 la sută din artiștii din România . Si n-am văzut unul care să i ia partea”,  a scris Oana Roman pe Facebook.

Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
cub vali vijelie png
vedete jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
vedete jpg
cub Costin Craioveanu png
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul