Cum l-a luat la mișto Dan Capatos pe Gabi Torje, la restaurant

simeon stalpnicul png
Dan Capatos este un dinamovist infocatfoto: captura Antena 1

Dan Capatos este unul dintre cei mai cunoscuți dinamoviști din lumea mondenă românească. Iar zilele trecute, după ce s-a văzut cu Gabi Torje într-un restaurant de fițe din nordul Capitalei, celebrul prezentator TV l-a cam luat ”l amișto” pe micuțul mijlocaș al ”câinilor roșii”.

Mai exact, cei doi, după ce s-au fotografiat împreună pe terasa restaurantului în care s-au întâlnit, Dan Capatos a decis să urce poza pe contul lui de socializare. Iar acolo, deși este dinamovist, prezentatorul TV nu a reușit să se abțină și, ironic, a făcut o descriere cât se poate de acidă. ”Ne pregătim de Liga Campionilor”, a scris Dan Capatos, ironizându-și echipa favorită care, acum, joacă în play-out-ul primei ligi românești și care visează de ani buni să ajungă în grupele celei mai importante competiții dintre cluburile Europene.

simeon stalpnicul png
Dan Capatos a rasucit ”cutitul” in rana din sufletul dinamovistilor, de fata cu jucatorul ”cainilor rosii”Foto: Instagram

Evident, nu au lipsit nici comentariile ironice, mai ales că Dinamo București nu a reușit niciodată să ajungă în Liga Campionilor, iar acum echipa ”câinilor roșii” este într-o situație extreme de dificilă.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Eduard Heger
placa Stand Up Paddle Foto: Pixabay
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif