Cum l-a scos din sărite Ana Baniciu pe tatăl ei: «S-a speriat groaznic»

Ultima actualizare:

    Ana Baniciu l-a speriat pe tatăl eiFoto Instagram
Ana Baniciu l-a speriat pe tatăl eiFoto Instagram

Ana Baniciu și-a speriat cumplit tatăl în urmă cu puțin timp, atunci când ea a fost în turneul de promovare al filmului «Faci sau taci», în care a jucat alături de mai multe vedete din România.

Ana Baniciu a mers la Timișoara,, dar a pierdut avionul și a trebuit să vină cu un avion privat, de mici dimensiuni, iar acets lucru l-a speriat pe tatăl ei, Mircea Baniciu. 

„El a fost drăguț și ne-a adus la București cu un avion extrem de mic. Când mă gândesc la momentele alea… efectiv am impresia că visez și că nu a fost nimic real. A fost o super experiență pe care nu am trăit-o până acum. Am făcut două ore de la Timișoara la București, aveam semnal la telefon și l-am sunat pe tata fiind foarte pasionat de avioane. S-a speriat groaznic. A crezut că e o glumă”, a declarat Ana Baniciu pentru Libertatea.ro.

Potrivit declarațiilor sale, Ana Baniciu a ajuns târziu de la petrecerea de după film, așa că au decis de comun acord, atât ea cât și Sandra Izbașa să doarmă mai mult a doua zi. Din nefericire pentru ele s-au trezit când toți ceilalți plecaseră deja, așa că s-au văzut în postura de a nu mai avea cu ce să se reîntoarcă în București. „Evident că după această caravană oboseala s-a acumulat și fiecare oră în plus de somn contează…așadar am zis că mergem doar cu o oră înainte la aeroport pentru că fiind un aeroport mic avem timp să facem tot ce trebuie. Dar socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg și pentru că am ajuns prea târziu, check-in-ul era închis și cei de acolo nu ne-au mai lăsat să urcăm, iar următorul avion era la 11 noaptea. Atunci ne-am amintit de prietenul nostru din Timișoara, domnul Tornoreanu, care ne povestise că pilotează un avion mic”, ne-a povestit Ana Baniciu despre experiența vieții ei.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net