Cum le ajută Carmen Brumă pe gravide să-şi controleze greutatea în sarcină

Ultima actualizare:

    Carmen Brumă a acumulat doar 10 kilograme în sarcinăFoto: Click!
Carmen Brumă a acumulat doar 10 kilograme în sarcinăFoto: Click!

După programul de slăbit pentru mirese, lansat de Carmen Brumă în această primăvară, vedeta are de data aceasta un plan alimentar pentru femeile însărcinate, care va fi disponibil tot online. Este vorba despre câteva sfaturi adunate de Brumă şi testate în timpul sarcinii prin care gravidele vor putea să-şi ţină sub control greutatea.

Carmen Brumă va lansa vineri (16 noiembrie) în deschiderea Târgului de nunți Ghidul Miresei, de la Romexpo, un program online de 9 luni pentru controlul greutății în sarcină. Pentru multe femei experiența sarcinii înseamnă și un număr foarte mare de kilograme în plus, ceea ce pune în pericol sănătatea, dezvoltarea normală  a copilului și se transformă într-un motiv de depresie după naștere.

Carmen Brumă a revenit la greutatea iniţială la 10 săptămâni după ce a născut
Carmen Brumă a revenit la greutatea iniţială la 10 săptămâni după ce a născut

Carmen Brumă susţine că “a mânca pentru doi” este o expresie greșit înțeleasă și se referă la responsabilitate și nu la cantitate. Cheia este dieta echilibrată din perioada sarcinii care să asigure toți nutrienții necesari evoluției sarcinii și o acumulare ideală de kilograme, între 10 și 15.

Carmen Brumă, program online pentru gravide

“Miresele au fost foarte receptive programului meu. Am văzut multe dintre ele însărcinate, altele care după nuntă își doresc un copil, astfel că m-am gândit că un program online le va ajuta. «Jurnal de gravidă – Cum să-ți controlezi greutatea și să ai un copil sănătos» este un ghid practic cu sfaturi utile pentru femeile însărcinate sau cele care intenționează să aibă un copil. Este experiența mea de femeie care a rămas însărcinată la 37 de ani, a reușit să acumuleze doar 10 kg în sarcină, a născut natural un copil sănătos și a revenit la fomele inițiale în doar 10 săptămâni după naștere. 

Vedeta a adunat sfaturile într-un program ce poate fi achiziţionat online
Vedeta a adunat sfaturile într-un program ce poate fi achiziţionat online

Programul cuprinde toate informațiile care m-au ajutat în perioada sarcinii, meniul complet pe parcursul celor 9 luni de zile, adică peste 300 de zile de reţete diferite, sfaturi despre revenirea în formă după naștere, o serie de rețete de mâncăruri ideale pentru femeile însărcinate care vor să-și controleze greutatea și să aibă o sarcină ușoară, dar și povestea sarcinii mele și a nașterii scrise în timp real cu trăirile și emoțiile de atunci”, a mărturisit Carmen Brumă.

Carmen Brumă a avut succes cu proiectul pentru mirese

Programul “Intră în rochia de mireasa” by Carmen Brumă conţine o dietă de 8 săptămâni, cu alimente cunoscute şi accesibile, informaţii ce pot fi descărcate contra sumei de 30 de lei de pe site-ul vedetei. După plata pachetului, persoana este introdusă într-un grup special creat pe reţeaua de socializare unde primeşte sfaturi. Planul alimentar urmat de una dintre mirese a făcut-o să scadă în greutate considerabil. ea a dat jos 14 kilograme în două luni. Succesul acestui prioiect a determinat+o pe Brumă să le ajute şi pe femeile gravide, mai ales că a primit de+a lungul timpul o mulţime de întrebări despre silueta ei. Carmen Brumă este mămica unui băieţel, Vlăduţ, în vârstă de trei ani şi jumătate. 

Citeşte şi:

Carmen Brumă, răvăşitoare în rochie de mireasă! Devine doamna Badea?

Carmen Brumă nu crede în poveştile de iubire: «Oamenii nu sunt făcuţi să fie monogami»

image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net