Cum le răspunde Adela Popescu celor care o acuză că şi-a lăsat copilul de izbelişte pentru cariera în tv

Ultima actualizare:
Alexandru a fost creștinat duminică
Alexandru a fost creștinat duminică

Adela Popescu a revenit la emisiunea "Vorbeşte lumea" de la Pro TV, dar asta nu i-a adus linişte prospetei mămici. Blonda a născut în urmă cu trei luni şi a decis că vrea să se întoarcă la televizor. Deşi, actriţa are o mulţime de fani care o susţin, au existat şi voci care au pus-o la zid şi au criticat-o că şi-a "părăsit" copilul.

Adela Popescu a avut de luat o decizie grea imediat după naştere când se ştie că o femeie are mari probleme de adaptare la viaţa cu bebeluşul. Deşi îi este greu pentru că băieţelul ei se trezeşte din trei în trei ore pentru a fi alăptat, Adela Popescu a vrut cu orice preţ să revină în televiziune, iar Radu Vâlcan, soţul vedetei, a ajutat-o enorm. Într-un mesaj amplu pe blogul personal, actriţa a explicat ce a determinat-o să revină pe sticlă.   

"Sunt întrebată mai des decât mi-aş dori, dar mai rar decât mi-aş fi imaginat, «cum naiba alăptez dacă m-am întors la treabă»- varianta light, sau «cum naiba m-am întors la muncă şi mi-am lăsat copil de două luni de izbelişte»- varianta hard. 

"Am renunţat la câteva proiecte, la concertele cu Dj Project, la turneul de teatru, etc, vrând totuşi să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuşi să rămân la «Vorbeşte Lumea». Aşa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă. (...) Să te întorci la muncă după doar două luni de la naştere? Curată nebunie. Inconştienţă crasă. Lipsă de dragoste. Şi ce-o să faci cu copilul? Dacă ţi se opreşte lactaţia? O să pierzi etape din viaţă lui. O să regreţi! O să arunce oamenii cu roşii în tine, etc. Cam asta auzeam din gură cunoscuţilor, dar şi din fundul conştiinţei mele", a notat actriţa pe blogul ei.


    Alexandru a fost botezat în secret în urmă cu o săptămânăFoto: Facebook
Alexandru a fost botezat în secret în urmă cu o săptămânăFoto: Facebook

Actriţa nu vrea să întrerupă lactaţia

Când a realizat că trebuie să lipsească de acasă doar patru ore, Adela Popescu s-a decis să ceară ajutorul bunicilor şi se întoarcă la tv.  

"Aşa că hai acum să vă spun cum decurge o zi din viaţă mea de mămică degenerată ce şi-a lăsat copilul acasă şi a plecat la televizor. Lui A (n.r. Alexandru) îi facem băiţa pe la 20:30. Papa şi adoarme. Deseori doarme 3 ore legate, uneori, când avem mai mult noroc, chiar 4,5. Aşadar până la 6 dimineaţă când invariabil ne dă trezirea, mă mai trezesc cam de 2 ori să îi dau păpic. De la 6:00, după ce mănâncă, Radu îl ia şi merge cu el în living. Se joacă, râd, se drăgălesc până pe la 8:30 ajutându-mă pe mine astfel să am 2 ore jumate legate de somn care sunt aur, credeţi-mă!

Înainte să plec îi dau să mănânce bine. Uneori adoarme imediat şi se trezeşte când mă întorc. Pentru că eu am avut şi am, slavă Domnului, mult lăptic, am făcut şi ceva depozite. Aşa că buni e pregătită dacă i se face fomiţă băiatului să îi dea un biberon cu laptele meu, în orele astea cât sunt plecată.Sigur că după emisiune vin val vârtej acasă şi nimic nu ne mai poate despărţi până a două zi la 9:00.

Ar fi mai uşor, normal, dacă i-aş da lapte praf. Nu ar mai fi dependent de mine iar eu mi-aş vedea în voie de treaba. Dar nu vreau asta", a completat actriţa.

Chiar dacă are un program infernal, cu doar câteva ore de somn pe noapte, Adela este fericită că face ce îi place, iar fericirea ei contează mult şi pentru bebeluşul care o aşteaptă ca pe pâinea caldă acasă. 

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net