Cum le răspunde Andreea Marin celor care o critică pentru școala Violetei


    Andreea Marin, revoltată pentru că banii pentru victime nu au ajuns nici acum la beneficiarifoto: arhiva Click!
Andreea Marin, revoltată pentru că banii pentru victime nu au ajuns nici acum la beneficiarifoto: arhiva Click!

O postare aparent inofensivă a Andreei Marin (41 de ani) despre prima zi de școală a Violetei a încins serios spiritele pe contul personal de Facebook al vedetei. Fosta Zână a Surprizelor și-a anunțat fanii că fiica ei a început școala. Pe lângă felicitări și urări de bine, Andreea a primit și numeroase critici pentru că a ales pentru copilul ei o instituție privată.

„Prima zi de școală! Ce forfotă și ce emoție frumoasă! Prin copiii noștri, suntem și noi din nou copii”, a scris Andreea Marin, pe contul personal de Facebook.

Pentru că majoritatea copiilor sunt încă în vacanță, fanii Andreei au fost confuzi. „A început școala?”, „Anul școlar 2016-2017 începe pe 12 septembrie”, i-au atras aceștia atenția. Răspunsul Zânei nu a făcut decât să pună paie pe foc: „Nu în toate școlile. Unele încep astăzi”.

A urmat un potop de critici pentru că vedeta își duce fiica la o școală particulară. „Adică unele școli... de lux. Că doar ne permitem...”, „Ce nu înțelegeți, fata Andreei Marin merge la școală particulară, dacă își permite doamna. Particularii vă jumulesc de bani, crezi că va fi mai inteligentă?” și „Noi trăim în rând cu lumea, numai bogătașii au bani de școli private... Noi ne ducem copiii la școlile de stat... și acolo avem dascăli foarte buni”, au comentat fanii.

Răspunsul Andreei a venit prompt și categoric. ”Nu, nu este o școală de lux, ci doar una civilizată. Este o școală privată cu un buget moderat în comparație cu celelalte, dar care oferă foarte mult în privința educației și sunt foarte mulțumită ca părinte. Și da, muncesc în primul rând pentru copilul meu. În rest, răutățile gratuite nu își au locul aici.”

Andreea Marin a înscris-o pe Violeta la o școală privată, International School of Bucharest, cu predare în limba engleză, încă înainte de a împlini cinci ani. La aceeași școală merg fiica lui Virgil Ianțu, Jasmina, și fata Ralucăi Moianu, Ilinca.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png