Cum mențin pasiunea în cuplu Laurette și soțul pușcăriaș

simeon stalpnicul png
Laurette poartă cu mândrie verigheta, e mulțumită că a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit, dar e nefericită că nu poate fi alături de soțul ei

Ea în libertate, el după gratii! Căsnicia cu soţul aflat în puşcărie părea floare la ureche, însă Laurette abia acum a aflat cum este viaţa de femeie măritată cu un bărbat condamnat. Mulatra şi afaceristul Ciprian Nistor se văd rar, se iubesc la lună şi oftează de dor la telefon.

”Cum, Doamne, să mai fiu bună, că-s iubită la o lună”- aşa ar putea spune Laurette Atindehou, mulatra măritată cu afaceristul aflat la puşcărie. Pe 21 februarie, când i-a spus ”Da” lui Ciprian Nistor (38 de ani), în faţa ofiţerului stării civile, Laurette (33 de ani) nu s-a gândit nici o clipă la dezavantajele unui astfel de mariaj.  Entuziasmată de însemnătatea evenimentului, vedeta s-a lăsat dusă de val şi a crezut că va fi fericită cu soţul aflat după gratiile penitenciarului din Jilava. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o pe senzuala mulatră cam tristă, la plimbare prin oraş cu noul ei BMW. Ce-i drept, pe mâna stângă strălucea un inel, dar pe faţa ei se cam citea deprimarea.

simeon stalpnicul png
Laurette s-a căsătorit cu Ciprian Nistor pe 21 februarie, la Jilava

Laurette a povestit pentru Click! cum i s-a schimbat viaţa când a acceptat să fie doamna Nistor. ”Nu este uşor pentru doi oameni care fac acest legământ, dar ştiu că sunt despărţiţi de un gard de metal. După ce semnezi actul de căsătorie, vrei să pleci în luna de miere, să fii cu omul iubit, însă încerc să mă adaptez situaţiei. Eu vorbesc zilnic cu soţul meu. El îşi execută pedeapsa la regim semideschis şi are nişte avantaje. Poate să vorbească 120 de minute pe zi, până la orele 17.00. Vorbim de câte 3-4 ori pe zi, câte 20 de minute. Mai vorbeşte şi cu ai lui, cu copilul lui, dar cel mai mult cu mine. În fiecare zi îmi zice că mă iubeşte, că-i e dor de mine. Îmi e mai uşor când aud asta”, a povestit Laurette Atindehou, pentru Click!.

Deşi Ciprian Nistor, condamnat pentru o evaziune fiscală de 3 milioane de euro, ar mai avea de ispăşit opt ani din pedeapsă, mulatra este convinsă că soţul ei va fi eliberat mai repede, aşa că deja şi-au făcut planuri despre cum va fi viaţa în doi.  ”Avem planuri mari după ce va ieşi el. Vorbim mereu despre ele. Vom pleca în vacanţă, apoi vom face o nuntă de pomină, şi vom încerca să recuperăm partea asta pe care am pierdut-o”, ne-a mai spus Laurette.

La finalul lunii se războiește cu fostul iubit pentru copil

simeon stalpnicul png
Cu Mihai, fostul iubit, Laurette are o fetiță de cinci ani

Până acum, Laurette nu a avut prea mult noroc la capitolul iubire. S-a iubit cu  Mihai Ștefan, iar rodul iubirii lor este Serena, o fetiță căreia mulatra i-a dat viață în decembrie 2011. În 2014 relația lor a devenit toxică și au început războiul, la tribunal, pentru copil. Nu au găsit cale de împăcare, ba mai mult, în  iunie 2016, Laurette a cerut magistraţilor custodia exclusivă a fetiţei. La finalul acestei luni, mulatra și afaceristul se întâlnesc la tribunal, unde  li se vor audia martorii.

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image jpeg
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
anca serea jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub alexandru arsinel png
image jpeg
Flick Domnul Rima familie jpg
brenciu si nevasta jpg
foto 1   Melinna jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png