Cum minte Marcel Toader poporul cu televizorul. Paparazzi l-au demascat


    Marcel Toader nu mai poartă verigheta de când a anunţat că vrea să divorţezefoto: Mihai Ionescu
Marcel Toader nu mai poartă verigheta de când a anunţat că vrea să divorţezefoto: Mihai Ionescu

De când a început scandalul cu divorțul de Maria Constantin, Marcel Toader apare zi de zi, seară de seară, la emisiuni TV.

Se dă rănit, face acuzații grave la adresa Mariei, se plânge că a fost înșelat, că suferă, că a slăbit 13 kilograme, iar lista poate continua. În schimb, se pare că atunci când părăsește platoul de filmare, afaceristul renaște complet.

Paparazzii noștri l-au surprins într-o ipostază complet atipică pentru un bărbat aflat în mijlocul unui divorț atât de scandalos. Îmbrăcat la patru ace, aranjat, și cu o atitudine extrem de relaxată, Marcel Toader, a luat cafeaua cu un prieten, miercuri dimineață (6 septembrie), la o terasă.

Afaceristul și amicul lui s-au întâlnit în zona parcului Carol, și s-au așezat la masă la o cafenea din zonă, de unde nu s-au ridicat preț de două ore. O vorbă din popor spune că timpul trece mai repede atunci când te distrezi, așa că nu e de mirare că a stat atât de mult, căci pe tot parcursul întâlnirii s-a simțit excelent: a râs, a gesticulat, a vorbit vrute și nevrute cu bărbatul respectiv.

După cafea, Marcel Toader s-a urcat în mașina în care el susține că Maria l-ar fi înșelat cu alt bărbat. Bolidul este lovit din toate părțile, însă fostului rugbyst nu pare să-i pese prea mult, căci nu se strofocă să îl repare, deși îi vin bani buni din aparițiile televizate.

Iar pentru că nu are niciun gând de împăcare cu Maria, Marcel a renunțat deja la verigheta care le-a legat destinele timp de mai bine de doi ani. 

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
infidelitate 0 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Anamaria Prodan
concediul de odihnă
Jose Maria Gimenez Fernando Muslera Sebastian Sofa Edinson Cavani Daniel Ghana Uruguay Foto EPA EFE jpg
Xhaka Captură Youtube png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg