Cum rezistă Adelina Pestrițu poftelor de gravidă. Vedeta ține la siluetă!

simeon stalpnicul png
Adelina este însărcinată în 6 luniFoto: Instagram

Adelina Pestrițu se află într-un stadiu avansat de sarcină, fiind însărcinată în șase luni jumate. Vedeta a mărturisit că deși are poftă de gravidă, încearcă să le stăpânească, pentru a-și putea menține silueta.

Nu mai este mult timp până Adelina va aduce pe lume o fetiță, ce se va numi Zenaida-Maria, în luna august. Vedeta a declarat că se simte foarte bine pe perioada sarcinii și încearcă să mănânce cât se poate de sănătos, pentru a nu-i face rău micuței. Deși apar și nelipsitele pofte de gravidă, Adelina s-a declarat stăpână pe situație și a împărtășit și cu restul lumii trucurile pe care le folosește în acest scop. Aceasta a dezvăluit că încearcă să înlocuiască alimentele la care poftește, dar pe care nu le consideră potrivite, cu fructe sau alte produse, mai puțin dăunătoare atât siluetei ei, cât și bebelușului. De asemenea, Adelina face sport și yoga  „Îmi place foarte mult sushi, mai ales în perioada asta de când sunt însărcinată, îmi plăcea și în trecut, dar nu eram atât de doritoare înainte. Îmi plac prăjiturile, aș mânca dulce. E o luptă în interiorul meu. Mi-aș dori să mă păstrez la niște kilogramele astfel încât să nu-mi fie dificil să le dau jos după naștere. Știm cu toții că dulcele îngrașă. Încerc pe cât posibil să înlocuiesc dulcele cu fructe mai dulci”, a declarat Adelina, în cadrul unui interviu pentru Viva, explicând că astfel, pe parcursul sarcinii, s-a îngrășat doar șase kilograme. 

simeon stalpnicul png
Adelina Pestrițu nu vrea să se îngrașe pe perioada sarcinii Foto: Instagram

Fosta prezentatoare și-a lăudat și partenerul de viață, pe Virgil Șteblea, susținând că acesta este foarte implicat în tot ce ține de sarcină și că mereu se informează despre subiect, considerându-l un tătic perfect. De asemenea, consideră că luna în care se va naște cea mică, este perfectă și că vor avea timp până atunci să pună la punct ultimele detalii legate de momentul nașterii.„În august o să vină. La început de august. Sunt foarte multe de cumpărat și de programat. Trebuie să luăm o decizie împreună cu doctora care mă asistă și să vedem dacă nasc prin cezariană sau natural. Dacă va fi să nasc prin cezariană, aceasta trebuie programată. Cred că Zenaida va fi o fetiță foarte norocoasă. Luna august e o lună frumoasă. Cred că este binecuvântată luna august, eu așa o consider”, a declarat vedeta.  

Adelina Pestrițu susține că și-ar dori să adopte un stil mai relaxat în ceea ce privește sarcina, chiar dacă primește tot felul de sfaturi de la oamenii din jurul ei. „E foarte important să fii o mămică relaxată. O mămică liniștită oferă o viață liniștită copilului. E foarte important să avem un psihic bun, frumos. Legătura fiind atât de puternică între mămică și copil, totul se transmite. Eu mă agit gratuit, ulterior îmi dau seama că mă agit aiurea”, a continuat aceasta. 

FotoJet jpg
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Anamaria Prodan jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
1231 jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan png
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (2) jpg
image
image
image
image
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Alexandra Starr. SURSA FOTO: Instagram
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg