Cum s-a deghizat fetiţa lui Irinel Columbeanu de Halloween

Ultima actualizare:

    Irinel se ocupă ca fetiţa lui să ia lecţii de pictură, canto, pian şi înot foto: Click!
Irinel se ocupă ca fetiţa lui să ia lecţii de pictură, canto, pian şi înot foto: Click!

Aşteptată de cei mici cu sufletul la gură, cea mai înfricoşătoare sărbătoare importată de la americani, a făcut deliciul copiilor de vedetă care weekend-ul trecut şi-au dat întâlnire la o sală de evenimente din Bucureşti. Fetiţele lui Irinel Columbeanu, Andreei Bănică şi Oanei Ioniţă s-au distrat copios la un loc de joacă.

Mai multe vedete din showbizul românesc au semnat condica la o petrecere de Halloween, dată pentru odraslele lor. Andreea Bănică, Lucian Mitrea, Nicușor Stan, Andrei Duban, Prințesa Lia și Prințul Paul, Oana Ioniță, Irinel Columbeanu, Laura și Mihai (ex Akcent) Gruia, Radu Sîrbu (ex O-Zone) și soția sa, Sianna, Roxana Nemeș sunt doar câteva dintre numele sonore care s-au bucurat cot la cot cu cei mici de sărbătoare şi s-au costumat pe măsură. Invitații nu au regretat că au venit, căci au avut parte de surprize pe tot parcursul serii.

Andrei Duban a fost unul dintre cei care nu a ratat niciunul dintre jocurile existente, testându-le alături de fiul sau, Armin. Nici Prințul Paul nu s-a lăsat mai prejos, acesta alăturându-se fiului lor, micul Prinț Carol Ferdinand, în cursele cu mașini teleghidate. Irinel Columbeanu a stat toată seara cu ochii pe fetiţa sa Irina (8 ani), care şi-a găsit repede partenere de joacă. Cea mică a îmbrăcat o rochiţă din dantelă neagră şi a apelat la machiaj pentru a-şi picta pe faţă urme de sânge.

Pe lângă multitudinea de jocuri potrivite pentru toate vârstele, atmosfera a fost întreținută de animatori deghizați în scheleți, vrăjitoare sau prințese. 

image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2023 06 07 at 22 41 34 (1) jpeg
FotoJet (1) jpg
banner anamaria prodan png
antonia instagram jpg
FotoJet jpg
shakira 1 instagram jpg