Cum s-a pozat Simona Trașcă în cadă. Fanii au reacționat imediat

simeon stalpnicul png
Simona TrașcăFoto Instagram

Simona Trașcă și-a lăsat fanii cu gura căscată după ce a publicat o fotografie în care a apărut goală în cadă. Prietenii virtuali nu au stat nepăsători și i-au comentat imediat.

Simona simte nevoia unei pauze, după toate momentele grele prin care a trecut, și a decis să se răsfețe în baie cu un pahar de băutura. Mai mulți prieteni virtuali ai vedetei și-au dorit să i se alăture și i-au comentat la fotografia publicată pe Instagra. „Mă primești și pe mine lână tine?”, „Să vin să te ajut? Să vin lângă tine?”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care acștia i le-au lăsat.

simeon stalpnicul png
Simona TrașcăFoto Instagram

„Seară frumoasă”, a scris vedeta pe Instagram. 

Simona a plecat să facă revelionul în Paris, însă i-a fost furată geanta uitată în avion. Avea în poșetă ținutele pe care voia să le poarte în acele zile, însă nu s-a mai bucurat de ele. Deși a cerut să-i fie retunrnată geanta cu tot ce avea în ea, nimeni nu a vrut să o ajute.

Ea a declarat că le bănuiește pe stewardese pentru că i-au furat geanta, deoarece crede că le-a plăcut ce au găsit în ea, ma precis, ținutele de Revelion. "Nu am vrut să îmi cumpăr altceva, asta după ce am văzut că îmi lipsește salopeta mea. Era o salopetă mulată și avea și găuri. Stewardesele mi-au furat ce aveam în bagaj! Nu vreau să vorbesc cu păcat, dar asta cred", declara Simona Trașcă pentru Antena Stars. 

Un alt motiv de supărare pe care-l are Simona este chiar pe Poliția Română deoarece ea nu consideră că-și face treaba cum ar trebui. Simona a fost bătută în club de o femeie, iar Poliția nu prea a dat semne că ar fi vrut să închidă cazul. Ea s-a întâlnit cu femeia care a bătut-o în club fără motiv, iar ea nu a vrut să-i ceară iertare, ba, mai mult, a declarat că dacă ar fi putut, ar fi lovit-o și mai tare.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
ioana ginghina cu fiica jpg
gianina corondan tb1000 jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
andra maruta copii png
lacul vidra PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp
andra maruta copii png
gianina corondan tb1000 jpg
borcea piscina JPG