Cum s-au îmbrăcat Andreea Berecleanu și Andreea Esca la lansarea Calendarului Pirelli

simeon stalpnicul png
Andreea Esca şi Andreea Berecleanu au plecat cu același avion la New Yorkfoto: Instagram

Vedetele s-au îngrămădit la lansarea Calendarului Pirelli 2018, realizat de fotograful britanic Tim Walker, la New York. De la noi, Andreea Esca și Andreea Berecleanu au uitat de rivalitatea istorică și s-au urcat în același avion pentru a participa la evenimentul monden al sfârșitului de an.

Tema Calendarului Pirelli 2018 a fost Alice în Țara Minunilor, iar protagoniști au fost exclusiv vedete de culoare, printre care supermodelul Naomi Campbell, rapperul Puff Daddy, actrițele Whoopy Goldberg și Lupita Nyong’o sau vedeta de televiziune RuPaul.

Vedete din întreaga lume au participat la evenimentul de lansare, care a avut loc la New York sâmbătă, 11 noiembrie. Printre acestea, și cele mai titrate prezentatoare de știri d ela noi, Andreea Esca și Andreea Berecleanu. Foste colege la PRO Tv, în anii de început ai postului de televiziune înființat de Adrian Sârbu, cele două se duelează acum de la distanță, Esca la PRO Tv, iar Berecleanu la Antena 1, pe același tronson orar, prezentând știrile de la ora 19.00.

Pentru evenimentul de la New York, Andreea Esca a ales o salopetă din dantelă roșie ca focul, un bolero negru, pantofi stiletto și un plic negru. La această ținută, vedeta a asortat zâmbetul ei inconfundabil.

simeon stalpnicul png
Andreea Esca, la lansarea Calendarului Pirelli 2018foto: arhivă personală

Andreea Berecleanu a ales o ținută cu poveste, realizată de unul din prietenii de suflet ai jurnalistei, designerul Adrian Oianu. ”Momentul RED CARPET este așteptat de jurnaliștii din toată lumea. Îmi face plăcere, de fiecare dată când sunt invitată la lansarea Calendarului Pirelli, să împac ambele ipostaze. Cea de jurnalist cu normă întreagă, dar și ca invitat special din România. Un motiv în plus să port cu mare mândrie și bucurie creația designerului meu preferat, Adrian Oianu. Cel care iubește atât de mult America, dar care a ales să se întoarcă în România”, a explicat Andreea. Este vorba despre o fustă amplă, lungă până-n pământ, cu un imprimeu pictural, argintiu, negru și albastru. În partea de sus, Andreea a purtat o cămașă neagră, descheiată la primii nasturi, și un șal din blană.

simeon stalpnicul png
Andreea Berecleanu, la lansarea Calendarului Pirelli 2018foto: Andreea Macri
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg