Cum s-au îmbrăcat vedetele la botezul Gabrielei Cristea. Adelina Pestrițu, la concurență cu Cristina Șișcanu

Ultima actualizare:

    Cristina Șișcanu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu
Cristina Șișcanu, Tavi Clonda, Gabriela Cristea și Mădălin Ionescu

Vineri, 6 septembrie, a fost zi mare în familia Cristea-Clonda. La două săptămâni de la cununia lor religioasă, Gabriela și Tavi și-au creștinat fiica cea mică, pe Thea Iris Selena, în vârstă de 6 luni. La ceremonie și la petrecerea de după, vedetele invitate au strălucit în haine de gală.

Peste 100 de invitați, familie și prieteni au sărbătorit creștinarea lui Thea Iris Selena. Pentru așa petrecere, doamnele s-au pregătit cum se cuvine cu rochii și accesorii care mai de care mai strălucitoare. Mămica Gabriela Cristea a avut două ținute. Ea a ajuns la petrecerea de la Jubile Concept într-o rochie albă, de mireasă, pentru că, pe lângă botez, și-a dorit să marcheze și cununia religioasă de acum două săptămâni. La mijlocul petrecerii, aceasta s-a schimbat într-o rochie mai lejeră, din voal, de culoare roz pal. Gabriela a optat pentru o coafură simplă dar elegantă, cu o diademă strălucitoare prinsă în par.

Cristina Șișcanu și Adelina Pestrițu, ținute gri, strălucitoare

Nașa micuței, Cristina Șișcanu, a ales o rochie de seară de un gri deschis, cu o croială deosebită și un material ușor strălucitor. Pentru păr a optat pentru o variantă simplă, iar la machiaj a ales să își pună buzele în evidență cu un ruj roșu. Adelina Pestrițu a fost invitata care a strălucit la propriu. Aceasta a optat pentru o rochie lungă, cu paiete, accesorizată cu un turban din același material. A ales să își pună în valoare ochii cu un machiaj smokey eyes.

Oana Roman a ales să poarte la acest eveniment o rochie elegantă de culoarea smaraldului, cu aplicații de pietre. O alegere colorată și îndrăzneață a avut și Adina Buzatu. Stilista a îmbrăcat o rochie roșie cu decolteu adânc și umerii goi. Vedeta Kanal D Anca Ciota a optat și ea pentru o rochie îndrăzneață, cu pene de culoare roz și foarte scurtă. Nici domnii nu s-au lăsat mai prejos. Cum cerea și evenimentul, aceștia au optat în mare parte pentru costume elegante și cămăși albe. Tăticul Tavi Clonda a accesorizat la costumul negru un papion mai jucăuș, negru, cu buline albe. Nașul Mădălin Ionescu a optat și el pentru un costum elegant cu un papion gri, asortat cu rochia soției sale. Andrei Ștefănescu a ales să îmbrace un sacou mai colorat, albastru în carouri. Cornel Păsat a fost o prezența elegantă. Acesta a îmbrăcat un costum negru cu cravată și cămașă albă. Au fost și domni care au ales costumații mai colorate, de verde fosforescent sau chiar roz.

Citește și:

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

Rochia de naşă nu i-a făcut gaură în buget Cristinei Şişcanu. A fost mai ieftină decât pălăria

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net