Cum s-au pregătit de Halloween Mădălina Ghenea şi fetiţa ei

simeon stalpnicul png
Până acum Mădălina Ghenea nu a arătat-o lumii pe fetiţa ei şi a lui Matei StratanFoto: arhivă personală

E linişte acasă la Mădălina Ghenea. Deşi actriţa a vrut să marcheze Halloween-ul împreună cu fetiţa ei, vedeta s-a temut ca micuţa să nu se sperie de costumele înfricoşătoare, aşa că a găsit o variantă de compromis. Cele două s-au jucat cu filtrele unei aplicaţii de pe telefonul mobil şi s-au costumat doar pentru poze.

Mădălina Ghenea are o fetiţă adorabilă şi dacă până de curând a cam ținut-o ascunsă, actrița pare ceva mai darnică cu fanii ei de pe reţelele de socializare. În ultima perioadă, ea a publicat mai multe imagini cu cea mică, iar cea mai recentă este din seara de Halloween. Cele două nu au îmbrăcat costume speciale, ci doar s-au jucat cu ajutorul uneri aplicaţii. Chiar şi aşa nu putem să nu remercăm cât de bine îi seamănă fetiţa celebrei ei mame. Mădălina Ghenea (28 de ani)  a născut în această primăvară prin cezariană după un travaliu chinuitor de 11 ore o fetiţă perfect sănătoasă pe care până acum nu a arătat-o fanilor. 

simeon stalpnicul png
Mădălina Ghenea şi fetiţa eiFoto: arhivă personală

Inițial, mămica Mădălina ne-a lăsat să înţelegem că micuța seamănă leit cu tatăl ei. "La mulţi ani, celui mai bun tată din lume. Slavă cerului că trăsăturile sunt moştenite genetic. Micuţul tău trandafir alb!", a notat actriţa în urmă cu câteva luni, când Matei Stratan a împlinit 34 de ani. Fetița, însă, a moștenit şi de la mama ei câteva ceva. 

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
tudor chirila 2 jpg
Ruxi și cristi mitrea
politia rutiera 0 jpeg
soldati rusi in ucraina FOTO ZDF
liga campionilor
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda