Cum s-au reinventat după ce au rămas fără emisiuni TV. Din ce trăiesc acum Victor Slav, Oana Roman și Andreea Raicu

24 ianuarie 2020
article img
Andreea Raicu scrie cărți, dă sfaturi de viață și promovează alimentația sănătoasă

Nume mari din showbiz, fără de care televiziunea părea de neconceput, s-au reorientat spre alte cariere care să le asigure un trai demn de o vedetă. Andreea Raicu, Mihaela Tatu, Victor Slav, Oana Roman şi Adelina Pestriţu s-au reprofilat după ce nu au mai prins contracte pentru noi producţii TV. Şi le merge foarte bine.

Vedetă a unor emisiuni de divertisment, Andreea Raicu (42 de ani) este acum autor de cărţi, speaker motivaţional, life coach şi promotor al unui stil de viaţă sănătos, cu certificări în tehnici de meditaţie. Ea oferă şedinţe de dezvoltare personală şi sesiuni de consiliere. De asemenea, după de s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea vinde online tricouri şi hanorace cu mesaje motivaţionale.

article img
Mihaela Tatu e psiholog, dă consultații și prezintă evenimente

Ea s-a lansat ca model şi a câştigat mai multe concursuri de modeling, apoi a intrat în televiziune, unde s-a consacrat la reality-show-urile „Big Brother” şi „Miss Fata de la ţară”, precum şi la competiţia „MegaStar” (Prima TV). De-a lungul anilor, Andreea Raicu a avut mai multe relaţii cu bărbaţi celebri, precum solistul Tudor Chirilă (45 de ani), fotbalistul Cristi Chivu (39 de ani) şi tenismenul Horia Tecău (35 de ani).

article img
Oana Roman e specialistă în nunți la cheie

Când spui „De 3X femeie”, spui Mihaela Tatu (56 de ani), gazda fostei emisiuni de la fostul post Acasă TV. Deşi era în centrul atenţiei şi admirată de toată lumea, vedeta a fost nevoită să se retragă din atenţia publică din cauza unor probleme de sănătate.

article img
Adelina Pestrițu e “influencer” și face reclamă online

Apoi a preferat să călătorească în locuri cu încărcătură spirituală, unde s-a regăsit şi a luat decizii importante. Una dintre acestea a fost să renunţe definitiv la televiziune. „Îmi doresc să trăiesc, indiferent de cât voi trăi şi să mor sănătoasă. E vorba de respectul faţă de propria persoană, de iubirea şi stima de sine”, a spus vedeta. Mihaela Tatu a absolvit Facultatea de Psihologie la 45 de ani, e trainer de Dicţie, Arta livrării discursului şi Dezvoltare personală, dar şi moderator şi prezentator de evenimente.

article img
Victor Slav și Cătălin Cazacu sunt sarea și piperul la nunți

Rămas fără proiect după ce s-a încheiat emisiunea „Îmi place dansul” (Kanal D), Victor Slav (39 ani) spera că producătorii îi vor face o nouă ofertă de show. Deşi a fost la probe, producătorii au ales alte vedete, aşa că se află în pauză de proiecte TV. După ce a rămas fără un venit stabil, Victor Slav a găsit o soluţie şi alături de Cătălin Cazacu (35 de ani) au devenit „spărgători de nunţi”. Mai exact, pe lângă faptul că sunt maeştri de ceremonie la diverse evenimente, vin şi la nunţi să le anime. Victor Slav şi fostul lui coleg de la „Vulturii de noapte” (Kanal D) s-au pus serios pe treabă şi s-au înscris la târgurile de nunţi, unde speră să găsească mulţi clienţi.

article img

Şi Adelina Pestriţu (32 ani), după ce nu a mai prezentat emisiunea „WOWbiz” (Kanal D), s-a descurcat perfect. Bruneta a încheiat mai multe contracte de promovare pentru diferite branduri şi a devenit ceea ce se numeşte „influencer”. Adelina are peste un milion de abonaţi pe conturile sociale, unde postează fotografii şi face reclame la diferite produse, activitate din care câştigă sume consistente. „Se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau de influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă, îţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti”, a spus Adelina Pestriţu.

După ce a prezentat emisiunea „Drept la ţintă” (Kanal D), Oana Roman (44 ani) s-a reprofilat şi organizează diferite evenimente. Ultimul mare proiect de care s-a ocupat a fost chiar nunta lui Brigitte şi a lui Florin Pastramă. Oana a ales locaţia, a făcut degustarea de meniu, le-a ales camerele în care vor sta, a selectat trupa care va cânta şi candy-barul. Vedeta spune că îi place să facă acest lucru şi că este foarte atentă la detalii.