Cum se antrenează Cotabiţă ca să fie în formă pentru concerte

simeon stalpnicul png
Gabriel Cotabiță se menține în formă și merge cât poate de des la salăFoto: Facebook

Pe 1 noiembrie Gabriel Cotabiţă a împlinit 62 de ani, pe care i-a sărbătorit în familie, alături de cei dragi. Solistul care era să treacă pe lângă moarte în urmă cu doi ani, însă acum este într-o mare formă şi se antrenează la sală pentru a nu-şi pierde condiţia fizică.

Programul solistului este plin până la finalul anului, când va intra în vacanţă după ce va cânta de Revelion. Când va cânta în localuri din Braşov, dar şi în unele de pe Valea Prahovei. Solistul nu numai că are o agendă încărcată de concerte dar răspunde prezent şi la emisiunile de televiziune.  „Gabriel Cotabiţă este în formă şi pentru că merge la sală, are grijă de sfaturile pe care le primeşte de la Roxana Vancea şi are un regim foarte atent de masă şi de viaţă. Se antreneaza ca să fie în formă pentru concertele pe care le are, iar numai săptămâna asta o sa fie mai multe spectacole. A cantat la ziua Antenei 1 de la Iaşi, o să fie miercuri la un eveniment privat, va susţine un recital la „Gale performanţei şi excelenţei de la Ambasador şi apoi va avea concert din nou în weekend. Trebuie să fie în formă şi se menţine”, ne-au spus surse apropiate interpretului. Solistul are programul ocupat în proporţie de 80%. Iar în curând va lansa şi o nouă piesă, având în pregătire mai multe pentru anul viitor.  Deşi arată şi se simte bine, după cumpăna avută în urmă cu doi ani, artistul nu a scăpat de vizitele la medic şi nici de tratamentele pentru inimă, fiind nevoit să ia mai multe pastile pe zi. El trebuie să ajungă şi la controale medicale, de câteva ori pe an.

simeon stalpnicul png
Gabriel Cotabiță și Roxana Vancea se antrenează împreunăFoto: Instagram

Ce a păţit acum doi ani?

Pe 8 mai 2015  Gabriel Cotabiţă a căzut ca secerat la sala de sport unde obişnuia să meargă în fiecare zi. Medicii nu-i dădeau mari şanse de supravieţuire, însă solistul a reuşit să fenteze moartea, după trei săptămâni de comă şi 69 de zile de spitalizare. Acum arată foarte bine, ba chiar s-a mai îngrăşat, iar ieri familia lui a fost în sărbătoare. Artistul, care a împlinit 62 de ani, a fost răsfăţat cu daruri, de soţia lui, Alina, femeia cu care s-a căsătorit anul trecut, dar şi de cele trei fiice ale sale.

cub florin zamfirescu png
Adriana și Eliza Iliescu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
jude law phillipa coan jpeg
cub anca androne png
Rica Raducanu, Facebook jpg
cub bromania png
Ameer captura video jpg
Protest3 jpg
image
image
image
image
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg