Cum se apără Adriana Bahmuțeanu după ce Prigoană a zis că-și torturează copiii: «E un om bolnav psihic»

Ultima actualizare:
Adriana Bahmuțeanu a adus dovezi care ar dovedi că Prigoană ar suferi de probleme psihice
Adriana Bahmuțeanu a adus dovezi care ar dovedi că Prigoană ar suferi de probleme psihice

Silviu Prigoană a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa fostei soţii, Adriana Bahmuţeanu. El susţine că cei doi copii ai lor ar fi fost bătuţi de mama lor. Bahmu a fost prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, pentru a se apăra în acest scandal şi a făcut o serie de declaraţii-şoc, printre care faptul că Maxiumus, pe care l-ar fi torturat, ar fi bolnav psihic, iar că tatăl lor ar fi şi el diagnosticat de un psihiatru.

Adriana Bahmuţeanu (44 de ani) a povestit că Silviu Prigoană (55 de ani) ar refuza să mai vorbească cu ea de patru ani, de când au divorţat şi nu nici nu ar vrea să o lase să îşi ducă copii la un specialist care să îi ajute cu probleme psihice. Bahmu vrea să depună plângere penală. Deşi în clipurile date presei de Prigoană, pare că fosta prezentatoare tv îşi torturează copiii, Adriana susţine că cei doi se filmau şi se băteau între ei, iar ea ar fi încercat să îi potolească.

„Depun plângere împotriva soțului. Se numește alienare parentală. A venit la școală și i-a dat un joc copilului, iar copilul s-a dus la el. De 4 ani de zile îmi cresc singură copiii. Fără banii lui Prigoana. Sunt multe de spus. Copiii nu știu de cine să asculte. Atât timp cât părinții nu se înțeleg, nu știu pe cine să asculte. Eu vă arăt rapoarte de la școală cu cel mic care a avut note foarte bune”, a delcarat Adriana Bahmuțeanu la Xtra Night Show. 


    Adriana Bahmuțeanu a adus dovezi care ar dovedi că Prigoană ar suferi de probleme psihiceCaptură ecran
Adriana Bahmuțeanu a adus dovezi care ar dovedi că Prigoană ar suferi de probleme psihiceCaptură ecran

Adriana Bahmuțeanu explică ce s-ar fi întâmplat în filmulețul cu care o acuză Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a explicat cum s-ar fi desfășurat cu adevărat filmulețul cu care Silviu Prigoană o acuză că-și torturează copiii.„Deci acum clarific. Sunt filmări cu copiii pentru că se jucau. Acești copii suferă de niște probleme de comportament. Au nevoie de doctori. Încerc să obțin sprijinul doctorilor. De trei luni și jumătate sunt legată la mâini că nu pot să le fac rost de tratament. Deci ca să clarific. Copiii mei se filmau pentru că e la modă. Se băteau și se filmau. Și nu pot să zic mai mult la tv. Ei au început să se filmeze pentru că ei sunt niste copii și se încaieră”, a continuat ea. 

Adriana Bahmuțeanu mărturisește că fiul ei ar avea probleme psihiatrice

Adriana a mai declarat că Maximus ar avea probleme de comportament şi ar avea nevoie de doctori de specialitate şi a adus mai multe hârtii cu diagnosticul fiului său, pentru a arăta că spune adevărul. Ea a mai spus că Prigoană ar suferi de mai multe boli psihice şi a adus o reţetă pe care ar fi scris diagnosticul dat de un psihiatru.

„Cu băiatul cel mare am avut mari probleme. Am încercat să iau sprijinul tribunalului. Prigoană a luat pastile pentru tulburare bipolară și schizofrenie. Am tăcut din gură pentru că e tatăl copiilor mei. Are rețetă. La poligraf nu a putut să facă examenul că a zis că a luat mai multe pastile xanax. Vorbim de un tratamernt psihiatric. Acestui nebun trebuie să-i educ eu copiii. Mă chinui de 4 ani să mă duc la un doctor, în timp ce acest individ mă dă în judecată și găsește filmări cu copiii care se bat, încearcă să se arunce de pe pervaz. Ăla mai mare îl ține pe celălalt pentru că vrea să se sinucidă. De patru ani mă chinui cu nebunul de Prigoană și am rețetă pentru el și e semnată de un doctor psihiatru care trăiește. În 2 săptămâni avem termen la psihiatru. Se clarifică custodia copiilor. M-am săturat de războiul ăsta. De ani de zile m-am săturat de acest om. În momentul în care nu știi cum să mai reacționezi. E îngorzitor! Dacă i-aș scrie că sunt cu copilul la spital, el nu ar veni. Are nu știu câte plângeri că a bătut minori. [….] E cel mai afectat, pe el [n.r. Maximus] l-a bătut Prigoană cel mai rău”, a continuat ea. 

Cei doi copii ai Adrianei Bahmțeanu locuiesc acum la Silviu Prigoană
Cei doi copii ai Adrianei Bahmțeanu locuiesc acum la Silviu Prigoană

Maximus (11 ani), fiul cel mare al Adrianei Bahmuțeanu, ar fi vrut să se sinucidă

Adriana a povestit cum a fost chemată în repetate rânduri la şcoală pentru că Maximus ar fi fost bătut de colegii săi de clasă. Băiatul ar fi fost terorizat de ceilalţi elevi pentru că tatăl lui are bani, iar la un moment dat, Maximus ar fi spus că vrea să se omoare pentru că nu mai suportă tratamentul colegilor. Deşi Adriana vrea să îl ducă la un medic, ea nu ar putea din cauza lui Prigoană. Mai mult, ea a mai declarat că afaceristul a avea plângeri pentru că i-a bătut pe cei doi copii şi că cel mare ar fi fost cel mai afectat.

„Protecția copilului a fost contactată de școala copilului și m-au chemat abia cu două zile înainte de proces. Colegii l-au bătut pe unul dintre copiii mei. Până acum m-am abținut să nu fac publice filmările pe care le am. După trei luni de la incident am depus o plângere că a fost bătut. Maximus era bătut, i se furau banii. Copilul s-a urcat pe pervazul de la etajul 1 și a zis că vrea să se omoare, că nu mai suportă. I-am timis lui Prigoană o filmare cu Maximus când era bătut cu picioarele, el nu era un părinte. Am cerut să fie mutat. Dar nu s-a putut pentru că trebuie și acordul tatălui. Eu toate tratamentele pe care le-am facut au fost prin instanță pentru că Priogoană nu a cooperat. Este un om bolnav psihic care refuză să se trateze”, a mai spus ea.

simeon stalpnicul png

În cabinetul consilieurului, Maximus ar fi făcut o serie de declaraţii şocante. „Mai bine nu existam, mai bine nu mă năşteam, să scăpaţi toţi de mine”, ar fi spus băiatul. Adriana a mai povestit că ar fi mers la IML cu Silviu şi cei doi copii, iar medicii de acolo ar fi fost şocaţi de comportamentul afaceristului şi îngrijoraţi de starea lui Maximus. „Cei de la IML mi-au spus că mă ajută să îmi internez copilul la Obregia. Să mă ajute să mi tratez copilul că nu mă lasă el”, a adăugat Bahmu.

Silviu Prigoană neagă toate acuzațiile Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a intrat în direct pentru a se apăra după acuzaţiile aduse de fosta soţie şi a spus, scurt, că nu vrea să vorbească cu Adriana. El a menţionat că nu ar cum să îl ajute cu copiii pentru că ea e persoana care îi răneşte. Afaceristul a mai spus că cei doi băieţi, Maximus şi Eduard, sunt sănătoşi şi nu au nicio problemă, cum susţine mama lor.

simeon stalpnicul png

„Eu nu vreau să vorbesc cu torționara copiilor mei. Se urca pe copilul meu ca o vacă. Nu e conștientă de situația copiilor. Cum se poate să faci așa ceva cu copilul tău? Cum să ajute copiii când ea îi leagă de mâini și de picioare. Copiii sunt în siguranță în modul de față. Copiii mei sunt sănătoși, nu au nicio problemă. Sunt perfect sanatoți!”, a spus Silviu Prigoană când a intrat în direct la tv.

image
image
image
image
image
image
banner cristina siscanu png
banner alexia eram png
9a85594f 2c99 4bc3 9f37 32a5e8b975c9 jpeg
image png
George Burcea si fetitele sale 3 jpg
image png
image png
lidia buble jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net