Cum se apără Brigitte după ce a făcut-o cu ou şi cu oţet pe amanta lui Ilie Năstase

Ultima actualizare:

    Brigitte Sfăt este dărămată de infidelităţile repetate ale soţuluifoto: monden.acasa.ro
Brigitte Sfăt este dărămată de infidelităţile repetate ale soţuluifoto: monden.acasa.ro

Brigitte Sfăt s-a dezlănţuit în urmă cu doar câteva zile atunci când a mers să-şi confrunte rivala. Turbată de furie, bruneta nu a mai ţinut cont de nimic şi a tunat şi a fulgerat, pe stradă, sub ochii curioşi ai trecătorilor. Deşi este o femeie credincioasă, soţia lui Ilie Năstase i-a spus femeii despre care crede că i-a stricat căsnicia că este o "curvă".

"Eşti o curvă!, curvo!" a tunat şi a tulgerat Brigitte Sfăt când a dat ochii cu Cecilia, presupusa amantă a lui Ilie Năstase. Bruneta a stat de vorbă în stradă cu femeia şi mai apoi s-a pus în faţa maşinii ei în timp ce continua interogatoriul. Pusă la zid, pe Facebook, după ieşirea pe care unii au catalogat-o nepotrivită, soţia tenismenului a încercat să-şi spele păcatele şi a publicat următorul mesaj.  

"Dacă Biblia- Cuvântul Domnului foloseşte în nenumărate rânduri (exemplu Iosua 2:1-6 ) cuvântul curvă, eu nu consider că am înjurat-o pe Cecilia, ci doar am numit-o după faptele ei, aşa cum şi Cartea Sfântă numeşte femeile cu fapte asemenea ei, cu acest cuvânt"< a scris Brigitte pe Facebook după ce a fost crticată de cei care au văzut-o în plină acţiune folosind cuvinte dure. 

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
image
actualitate.net