Cum se apără de frig vedetele care concertează în aer liber de Revelion

simeon stalpnicul png
Delia va cânta diseară, la -6 grade Celsius, în Piaţa “George Enescu” din Bucureşti

Gerul nu îi mai sperie pe soliştii care au de susţinut, în această noapte, concerte în aer liber, în parcuri sau în pieţe. Fiecare s-a pregătit cum a ştiut mai bine, cu haine groase şi cu tone de ceai fierbinte. De pe scenă nu vor lipsi nici tunurile cu aer cald, puse la dispoziţie de Primării, organizatoarele show-urilor.

Delia (34 de ani) s-a pregătit intens pentru concertul  de astăzi, din Piaţa ”George Enescu”, din Bucureşti, ca să nu mai  păţească iar ca pe 5 decembrie, când a fost nevoită să coboare mai repede de pe scena din Piatra Neamţ, căci îngheţase: „Mi-am luat măsuri de precauţie. Am o cremă de hidratare pe care o folosesc înainte de a intra pe scenă. Voi avea căciulă, mănuşi şi haine foarte groase. Dar voi bea şi ceai fierbinte”, ne-a spus cântăreaţa. Solista a inclus în program şi bucăţi din spectacolul „Essence of Deliria”, susţinut la Sala Palatului. După acest show, Delia şi echipa ei vor pleca la Palatul Parlamentului, unde este aşteptată de sute de petrecăreţi. Pe scena amenajată în Piaţa ”George Enescu” va mai urca şi Adda (24 de ani), care anul acesta a devenit mămică: „Am ales un singur concert, pentru a putea fi alături de fiul meu, Alexandru, la primul lui Revelion. Având în vedere că voi cânta sub cerul liber, voi îmbrăca o ţinută călduroasă şi voi purta căciulă, pentru a evita o eventuală răceală care m-ar ţine de departe de bebeluşul meu”, ne-a spus Adda.     Loredana dansează non-stop pe scenă. Interpreta hit-ului „Bună seara, iubite!” are şase concerte azi,  dintre care două în aer liber, în Parcul IOR şi în Piaţa ”George Enescu”. Pentru a fenta frigul, Loredana (46 de ani) se va  îmbrăca gros şi va sta mai mult în cortul încălzit, amenajat pentru vedete. Dar şi-a propus şi să danseze foarte mult, pentru a se încălzi.

Tavi Ursulescu se încălzeşte cu ceai. Octavian Ursulescu (69 ani) se va afla, astăzi, din nou la Focşani, în piaţa oraşului, acolo unde, pentru a 10-a oară consecutiv,  va fi amfitrionul spectacolului de Revelion. Se anunţă ger, în jur de -8 grade Celsius, dar el nu se sperie:  ”Show-ul de la Focşani este cel mai vechi din ţară în aer liber. Voi prezenta evenimentul timp de şapte ore, de la orele 18.00. O să beau ceaiuri fierbinţi tot timpul şi voi fi bine îmbrăcat, am antrenament, ştiu ce mă aşteaptă”, ne-a spus celebrul prezentator. Vor mai urca pe scenă Gibson Brothers, Bad Boys Blue, Raluka şi Alb-Negru.

simeon stalpnicul png

Elena Gheorghe îşi protejează vocea cu miere. Solista Elena Gheorghe (31 ani) se va afla şi ea la Focşani în noaptea dintre ani. Artista are în plan să se îmbrace foarte gros, cu o ţinută din blăniţă, pentru a se feri de răceală. Dar, se va încălzi şi cu ceaiuri calde în care va adăuga şi câteva linguri de miere, pentru a-şi proteja vocea.

simeon stalpnicul png

Pepe cântă cu antibioticele în buzunar. Pepe (37 de ani) are trei concerte în noaptea dintre ani în Bucureşti, unul dintre ele în aer liber, în Piaţa ”George Enescu”. Nu se teme că va răci pe scenă, întrucât deja se află pe tratament pentru gripa care îl tot sâcâie de vreo două săptămâni: ”Am răcit şi de-abia acum mi-a mai trecut, sunt plin de medicamente. M-a ţinut mult, încă sunt pe tratament, pentru că nu sunt refăcut complet. Am încercat şi naturiste, siropuri şi ceai de ceapă, degeaba.  În decembrie am cântat cu frisoane şi cu febră, doar de Crăciun am fost liber şi am stat acasă”, ne-a declarat solistul, ieri.

simeon stalpnicul png

Leo Iorga: «Voi purta o geacă din fâş cu puf de pinguin»

simeon stalpnicul png

Solistul Leo Iorga (52 de ani) a acceptat să cânte diseară în spectacolul ”Revelion de 10”, organizat de Primăria sectorului 3, şi care se va desfăşura în Parcul Titan, cu începere de la orele 19.30. Pentru că va fi destul de frig în Capitală, Leo, care de cinci ani se luptă cu cancerul de plămâni, a luat măsuri: ”Nu suport frigul, noroc că am o geacă cu puf de pinguin şi o căciulă foarte groasă”, ne-a spus el. Vor mai cânta B.U.G. Mafia, Loredana, Viţa de Vie, Annes, R.O.A., Blade Strings, Adriana Rusu, Mihai Margineanu & Band. Intrarea este gratuită.

Smiley încălzeşte mâinile chitariştilor

simeon stalpnicul png

Juratul de la „Vocea României” (PRO TV) va cânta la Galaţi, la -4 grade Celsius, în noaptea dintre ani, alături de colegii lui. Însă dacă Smiley (33 de ani) se poate înfofoli bine, ba chiar poate purta şi mănuşi, instrumentiştii lui se plâng de frig. Fotografia în care solistul Andrei Tiberiu Maria (Smiley) încălzeşte mâinile îngheţate ale chitaristului său a impresionat întreg Internetul.  

Helciug: «Am vestă cu sistem electric de încălzire»

simeon stalpnicul png

Solistul din trupa „Spitalul de Urgenţă” s-a pregătit deja pentru concertele pe care le susţine, la -11 grade Celsius, în Bistriţa. Dan Helciug (41 de ani) şi-a achiziţionat o vestă cu sistem electric de încălzire, pe baterii (n.r- preţ între 200 şi 500 de euro), dar foloseşte şi mănuşi fără degete, fular şi apărătoare pentru urechi. „Am cântat eu şi pe ploaie şi pe frig, nu mă sperie nimic”, ne-a povestit nonconformistul solist.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
control rutier foto politia romana
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg